فقط سه ماده اولیه! سیب زمینی را سرخ نکنید! اسنک های حبابی سیب زمینی کرانچی/معرفی دستورپخت های پرطرفدار جهان با ویدئو
سیب زمینی سرخ کرده، دستور تهیه اسنک کرانچی سیب زمینی، سیب زمینی حبابی ترد و خوشمزه/ آموزش برترین آشپزی های یوتیوب با ترجمه
شما می توانید سیب زمینی های برشته ی کرانچی و ترد و خوشمزه بدون سرخ کردن آن در روغن تهیه کنید. یک روش جدید برای تهیه سیب زمینی برشته ی سالم تر بدون سرخ کردن! یک روش سوپر ساده برای تهیه سیب زمینی پفکی برشته و ترد فقط با سه ماده ی اولیه از کانال آشپزی “Haeum Cooking” که در مدت کوتاه سه ماه، بیش از ۶ میلیون بازدید داشته است.
پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/
مواد لازم:
- سیب زمینی: ۳عدد (۴۲۰ گرم)
- کره بدون نمک: ۲ قاشق غذا خوری (معادل ۲۸ گرم)
- نمک: ۱/۴ قاشق غذاخوری
روش تهیه:
- سیب زمینی ها را در قطعات کوچک خرد کنید.
- به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه سیب زمینی ها را بجوشانید.
- سیب زمینی، نمک و کره را با هم بکوبید تا زمانی که دیگر حبابی نبینید.
- برای آنکه پوره سیب زمینی شما نرم تر و لطیف تر شود، آن را از الک رد کنید. به این ترتیب پوره ی سیب زمینی بافتی نرم و کرمی پیدا می کند.
- پوره را داخل قیف ریخته و روی کاغذ روغنی، کف سینی فر بچینید.
- در فر با حرارت ۱۷۰ درجه ی سانتی گراد (۳۳۸ درجه ی فارنهایت) به مدت ۴۰ – ۴۵ دقیقه قرار دهید.
نکته: وقتی لایه ی رویی سیب زمینی کمی قهوه ای می شود، سیب زمینی ترد تر است.
لینک مشاهده آشپزی های دیگر این کانال: https://www.youtube.com/channel/UCWkI9Qcm3vfRY0bZw71ZzYw