بهترین روش طبخ سیب زمینی سرخ کرده با پیاز+ ویدئو بی کلام با ترجمه مواد اولیه
این ویدئو از کانال آموزش آشپزی ” PhillyBoyJayCooKingShow2.0″ بیش از یک میلیون بازدید داشته است. دز این آموزش، طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده با پیاز آموزش داده شده است.
مواد لازم:
- 10 عدد سیب زمینی کوچک
- 1 عدد پیاز متوسط (خرد شود)
- 1/4 پیمانه روغن گیاهی
- نمک ادویه دار (1 و نیم قاشق غذاخوری)
- 1 و نیم قاشق غذاخوری شکر
- 1 قاشق غذاخوری پودر سیر
- 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه
دستور پخت:
- برای شروع یک ظرف بزرگ را پر از آب کرده و روی اجاق قرار دهید. هنگامی که آب جوش آمد سیب زمینی ها را داخل آن بیندازید و به مدت 25 دقیقه بپزید. سپس سیب زمینی ها را دربیاورید و پوست آن ها را بکنید. بگذارید سیب زمینی ها خنک شوند. (سیب زمینی ها را به حدی می پزیم که کمی نرم شوند و نمی خواهیم که آن ها خیلی بجوشند و خیلی نرم شوند و شکل خودشان را از دست بدهند. )
- پیاز را به صورت باریک و بلند (رشته ای) خرد کنید.
- سیب زمین های پوست کنده را به قطعات سایز متوسط دایره ای خرد کنید.
- بعد از برش دادن سیب زمینی ها، ماهیتابه را روی گاز با شعله زیاد بگذارید. یک دقیقه روغن را روی شعله بگذارید تا داغ شود.
- وقتی روغن داغ شد، پیازها را اضافه کنید.
- بعد از یک دقیقه سیب زمینی ها را اضافه کنید.
- به سیب زمینی خود ادویه، نمک، شکر و پودر سیر و فلفل اضافه کنید. (شکر طعمی خاص به سیب زمینی شما می دهد.)
- سیب زمینی ها را به مدت 15 دقیقه سرخ کنید و هرچند دقیقه یکبار آن ها را زیر و رو کنید. (هم نزنید)
لینک دانلود از یوتیوب:
https://www.youtube.com/watch?v=AqHinAPkY_w