پرطرفدار ترین آموزش تهیه سیب زمینی سرخ کرده/ فرنچ فرایز با سس پنیر/ آموزش آشپزی ملل با ترجمه

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده/ فرنچ فرایز با سس پنیر/ سیب زمینی سرخ کرده مثل بیرون/ بهترین روش تهیه سیب زمینی سرخ کرده برشته و صدا دار
کسی هست که عاشق یه بشقاب سیب زمینی سرخ کرده برشته نباشه! برای دیدن یکی از پرطرفدار ترین ویدئوهای آموزشی تهیه سیب زمینی سرخ کرده آماده باشید.این دستور پخت پرطرفدار از کانال آموزش آشپزی “매일맛나 delicious day” در مدت پنج ماه ۱۷ میلیون بازدید داشته است و پربازدید ترین ویدئوی این کانال است. ترجمه مواد اولیه و طرز تهیه این غذا را در ادامه آمده است.

پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/

مواد لازم:

  • سیب زمینی: ۷۵۰گرم (۲عدد سیب زمینی بزرگ)
  • نمک: نصف قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت یا نشاسته سیب زمینی: ۲قاشق غذاخوری

مواد لازم برای سس پنیر:

  • کره بدون نمک: ۲۰ گرم
  • آرد: نصف قاشق غذاخوری
  • سس  سریراچا : ۱قاشق چای خوری (جایگزین این سس: سس خیلی تند و پودر فلفل قرمز)
  • شیر: ۱۲۰ میلی لیتر
  • پنیر چدار: ۱۰۸ گرم

مواد لازم برای تزیین روی سیب زمینی ها:

  • جعفری
  • پودر چیلی

مراحل تهیه سیب زمینی وسس:

  1. قسمت های منحنی دار را از دور سیب زمینی جدا کنید به نحوی که روی تخته کارتان ثابت قرار گیرد.
  2. اگر دوست دارید داخل سیب زمینی های شما کمی نرم باشد، خلال های کلفت تری از سیب زمینی جدا کنید و اگر دوست دارید که سیب زمینی ها برشته تر و خشک تر باشند، خلال های نازکتر برش دهید.
  3. آب سرد روی سیب زمینی ها ریخته و به مدت ۳۰دقیقه آن ها را خیس دهید. (با خارج کردن نشاسته سیب زمینی، فرایزهای برشته تری خواهید داشت)
  4. بعد از نیم ساعت سیب زمینی ها را آبکش کنید و با آب سرد، نشاسته های آن را خوب بشویید.
  5. سیب زمینی ها را در آب درحال جوشیدن به مدت ۵ دقیقه بجوشانید.
  6. نصف قاشق چای خوری نمک به آب اضافه کنید.
  7. اگر سیب زمینی ها را نازکتر برش دادید، مدت جوشاندن را به ۳ دقیقه کاهش دهید. (جوشاندن سیب زمینی، مدت زمان سرخ کردن را کاهش می دهد)
  8. پس از جوشاندن سیب زمینی ها، خیلی سریع آن را با آب سرد آبکش کنید.
  9. در این مرحله سیب زمینی های شما باید سفت ولی پخته باشند.
  10. با یک دستمال آب سیب زمینی ها را بگیرید.
  11. سیب زمینی های نیم پز را داخل کیسه فریزر ریخته و دو قاشق نشاسته ذرت یا نشاسته سیب زمینی به آن اضافه کنید.
  12. کیسه را به آرامی تکان دهید طوری که خلال های سیب زمینی یک لایه نازک از پوشش نشاسته داشته باشند.
  13. می توانید این خلال های سیب زمینی نیم پز پوشیده شده با نشاسته را در فریزر نگه داری کنید و هر وقت لازم داشتید، سرخ کنید.
  14. سیب زمینی ها را در روغن داغ و روی حرارت ملایم به مدت ۳ دقیقه سرخ کنید.
  15. وقتی لایه روی سیب زمینی ها شروع به برشته شدن کرد، آن ها را بردارید و اجازه دهید خنک شوند. سپس مجددا آن ها را داخل روغن بریزید و مجددا روی حرارت ملایم به مدت ۴-۳ دقیقه سرخ کنید.
  16. سیب زمینی های طلایی شده را از روغن خارج کنید.

طرز تهیه سس پنیر

  1. کره را آب کنید.
  2. آرد (نصف قاشق غذاخوری) را اضافه کنید و آن را در کره تفت دهید.
  3. سس سریراچا یا جایگزین آن (سس تند و پودر فلفل چیلی) را به مخلوط کره و آرد اضافه کنید.
  4. شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا نچسبد.
  5. پنیر چدار را کم کم و در چند مرحله به شیر اضافه کنید. اگر همه را یکجا اضافه کنید خوب حل نمی شود.
  6. وقتی سس غلظت پیدا کرد، آن را از روی حرارت بردارید.
  7. روی سس را با جعفری و فلفل قرمز تزیین کنید.

اگر شکم شما هم از دیدن سیب زمینی سرخ شده با پنیر تیر می کشه، زود دست به کار شوید.

نوش جان

لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=tPf-KfZ6W84

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *