دستور پخت لقمه های نان پنیری+ ویدئو بی کلام با ترجمه مواد لازم

این ویدئو آموزشی یک اسنک بسیار ساده و خوشمزه با دومیلیون بازدید از کانال آشپزی “Yummy” است. برای تهیه این غذای ساده به نان تست و پنیر از هر نوعی که دوست داشته باشید (پنیری که قابل حرارت دادن باشد) نیاز دارید.

برای تهیه این اسنک می توانید از هر پنیری که دوست داشته باشید می توانید استفاده کنید. (در اینجا از پنیر آمول amul cheese که طعمی شبیه به پنیر چدار دارد استفاده شده است)

پنیر را به قطعات بزرگ تقسیم کنید. کمی آب داخل یک ظرف بریزید. نان تست نرم انتخاب کنید چرا که تا کردن و ساختن لقمه با آن ها راحت تر است. قسمت های برشته دور نان را از آن جدا کنید. یک تکه نان را انتخاب کنید و با وردنه آن را خوب صاف کنید. پنیر را میان نان گذاشته و لبه های نان صاف شده را با آب کمی خیس کنید تا به هم بچسبند. نان ها را رول کنید و لبه ها را خوب و محکم به هم بچسبانید. اینجا برای طعم و مزه بیشتر کمی پونه کوهی و پودر چیلی به پنیر اضافه شده است. شما هم می توانید هر ادویه و طعمی که دوست دارید به آن اضافه کنید. لقمه های نان و پنیر را در ماهیتابه پر از روغن سرخ کنید.

لینک دانلود از یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=VZvNNLHQy_Q

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *