بهتر از نودل/ سیب زمینی های نرم و خوشمزه با ادویه سیر: شام ساده و خوشمزه

آشپزی های پر طرفدار یوتیوب، آشپزی کره ای، آشپزی آسیای شرقی/ غذای خوشمزه و متفاوت با سیب زمینی/ شام ساده
دستور پخت یک شام ساده و متفاوت با سیب زمینی از کانال کره ای زبان روز خوشمزه 매일맛나 با بیش از 12 میلیون بازدید در مدت کوتاه 6 ماه. سیب زمینی هایی نرم و جویدنی به شکل قارچ با طعمی عمیق و عطر سیر، غذایی مناسب شام یا عصرانه، یک اسنک خوشمزه.


مواد لازم برای 3 نفر (40 تکه)
خمیر سیب زمینی:

  1. سیب زمینی 2عدد (440 گرم)
  2. نشاسته ی سیب زمینی (200گرم)
    3: آب: 150 میلی لیتر
    ادویه
  3. سیر ریز خرد شده : 14 گرم (معادل 0.7 قاشق غذاخوری)
  4. پودر چیلی : 4 گرم، (معادل 1 قاشق غذاخوری)
  5. شکر: 3 گرم، (معادل 1 قاشق چای خوری)
  6. سس سویا: 32 گرم (معادل 4 قاشق غذاخوری)
  7. پیازچه خرد شده: 9 گرم (معادل 1 قاشق غذاخوری)
  8. روغن آواکادو (می توانید از روغن مخصوص پخت و پز دیگر استفاده کنید): 24 گرم (معادل 3 قاشق غذاخوری)
    لینک مشاهده ی ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=-BYPCJNm5uo
    مراحل تهیه:
  9. سیب زمینی ها را پوست کنده و خرد کنید.
  10. سیب زمینی های برش داده شده را داخل یک ظرف ریخته، روی آن سلفون بکشید. (چند سوراخ روی سلفون ایجاد کنید)
  11. به مدت 7 دقیقه در مایکروویو قرار دهید.(700w)
  12. سیب زمینی ها را بکوبید.
  13. خمیر سیب زمینی را با سیب زمینی کوبیده شده، نشاسته و آب درست کنید. (از آنجا که میزان آب موجود در بافت سیب زمینی ها با هم فرق می کند بهتر است آب را کم کم به خمیر اضافه کنید)
  14. خمیر سیب زمینی شما باید نرم باشد و ترک نداشته باشد.
  15. با کمک یک بطری خمیر سیب زمینی را به شکل قارچ آماده کنید.
  16. سیب زمینی های آماده شده را داخل آب در حال جوشیدن بریزید. (به مدت 2 دقیقه و 30 ثانیه بجوشانید)
  17. سیب زمینی ها را آبکشی کرده و بلافاصله آن ها را در ظرف آب یخ بریزید.
  18. سیب زمینی ها را مجددا آبکشی کرده و ادویه ها را به ان اضافه کنید.
  19. روغن داغ شده را به سیب زمینی های ادویه دار شده اضافه کنید.
    نوش جان
    نکته ها:
    بهتر است از سیر خرد شده به جای سیر آسیاب شده و له شده استفاده کنید.
    میزان آب استفاده شده با توجه به نحوه ی آب پز شدن سیب زمینی ها فرق خواهد کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *