کلک کارخانه ها در تهیه سس کچاپ را در این ویدئو بیاموزید

سس کچاپ/ طرز تهیه سس کچاپ به شیوه مارخانه ها/ سس کچاپ خانگی/ بهترین آموزش های آشپزی در یوتیوب
یک آموزش با بازدید میلیونی در یوتیوب


مواد لازم:

  1. پیاز بنفش: 5عدد
  2. سیر: 5حبه
  3. روغن: 1 لیوان
  4. گوجه فرنگی: 5کیلو
  5. فلفل کاپی قرمز: 5عدد
  6. سیب قرمز: 2عدد
  7. فلفل سیاه: 1 قاشق چای خوری
  8. نمک (سنگ نمک): 2 قاشق غذاخوری
  9. اگر دوست دارید که سس شما تند باشد می توانید فلفل قرمز تند به آن اضافه کنید.
  10. سرکه انگور: 1 پیمانه
  11. شکر قهوه ای: 5 قاشق غذاخوری (می توانید از شکر سفید نیز استفاده کنید)
  12. ظرف شیشه ای برای نگهداری سس

طرز تهیه

  1. پیاز و سیر را خرد کرده و داخل یک لیوان روغن به مدت 10 دقیقه تفت دهید.
  2. گوجه ها را خرد کرده و داخل ظرف سیر و پیاز بریزید.
  3. فلفل قرمز و سیب قرمز را با بلندر میکس کرده به گوجه های در حال پخت اضافه کنید.
  4. فلفل تند (در صورت تمایل)، سرکه، نمک و فلفل سیاه، شکر قهوه ای را به گوجه ها اضافه کنید.
  5. مدت 40 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید.
  6. مخلوط پخته شده را میکس و سپس از صافی رد کنید.
  7. مخلوط صاف شده را مجددا به مدت 20 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید.
  8. وقتی سس به غلظت مورد نظر رسید، همانطور داغ و جوشان داخل شیشه بریزید.
  9. درهای فلزی شیشه را در آب بجوشانید و درهای داغ را روی شیشه ببندید (روش بستن در برای کنسرو کردن، سه بار پیچ دادن به سمت عقب و یک بار جلو)
  10. شیشه ها را پشت رو بگذارید.
    لینک مشاهده ی ویدئو در یوتیوب:https://www.youtube.com/watch?v=MSQ-dsRV6wk

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *