کلک کارخانه ها در تهیه سس کچاپ را در این ویدئو بیاموزید
سس کچاپ/ طرز تهیه سس کچاپ به شیوه مارخانه ها/ سس کچاپ خانگی/ بهترین آموزش های آشپزی در یوتیوب
یک آموزش با بازدید میلیونی در یوتیوب
مواد لازم:
- پیاز بنفش: 5عدد
- سیر: 5حبه
- روغن: 1 لیوان
- گوجه فرنگی: 5کیلو
- فلفل کاپی قرمز: 5عدد
- سیب قرمز: 2عدد
- فلفل سیاه: 1 قاشق چای خوری
- نمک (سنگ نمک): 2 قاشق غذاخوری
- اگر دوست دارید که سس شما تند باشد می توانید فلفل قرمز تند به آن اضافه کنید.
- سرکه انگور: 1 پیمانه
- شکر قهوه ای: 5 قاشق غذاخوری (می توانید از شکر سفید نیز استفاده کنید)
- ظرف شیشه ای برای نگهداری سس
طرز تهیه
- پیاز و سیر را خرد کرده و داخل یک لیوان روغن به مدت 10 دقیقه تفت دهید.
- گوجه ها را خرد کرده و داخل ظرف سیر و پیاز بریزید.
- فلفل قرمز و سیب قرمز را با بلندر میکس کرده به گوجه های در حال پخت اضافه کنید.
- فلفل تند (در صورت تمایل)، سرکه، نمک و فلفل سیاه، شکر قهوه ای را به گوجه ها اضافه کنید.
- مدت 40 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید.
- مخلوط پخته شده را میکس و سپس از صافی رد کنید.
- مخلوط صاف شده را مجددا به مدت 20 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید.
- وقتی سس به غلظت مورد نظر رسید، همانطور داغ و جوشان داخل شیشه بریزید.
- درهای فلزی شیشه را در آب بجوشانید و درهای داغ را روی شیشه ببندید (روش بستن در برای کنسرو کردن، سه بار پیچ دادن به سمت عقب و یک بار جلو)
- شیشه ها را پشت رو بگذارید.
لینک مشاهده ی ویدئو در یوتیوب:https://www.youtube.com/watch?v=MSQ-dsRV6wk