فقط سه ماده اولیه! سیب زمینی را سرخ نکنید! اسنک های حبابی سیب زمینی کرانچی/معرفی دستورپخت های پرطرفدار جهان با ویدئو

سیب زمینی سرخ کرده، دستور تهیه اسنک کرانچی سیب زمینی، سیب زمینی حبابی ترد و خوشمزه/ آموزش برترین آشپزی های یوتیوب با ترجمه
شما می توانید سیب زمینی های برشته ی کرانچی و ترد و خوشمزه بدون سرخ کردن آن در روغن تهیه کنید. یک روش جدید برای تهیه سیب زمینی برشته ی سالم تر بدون سرخ کردن! یک روش سوپر ساده برای تهیه سیب زمینی پفکی برشته و ترد فقط با سه ماده ی اولیه از کانال آشپزی “Haeum Cooking” که در مدت کوتاه سه ماه، بیش از 6 میلیون بازدید داشته است.

پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/


مواد لازم:

  • سیب زمینی: 3عدد (420 گرم)
  • کره بدون نمک: 2 قاشق غذا خوری (معادل 28 گرم)
  • نمک: 1/4 قاشق غذاخوری


روش تهیه:

  1. سیب زمینی ها را در قطعات کوچک خرد کنید.
  2. به مدت 10-15 دقیقه سیب زمینی ها را بجوشانید.
  3. سیب زمینی، نمک و کره را با هم بکوبید تا زمانی که دیگر حبابی نبینید.
  4. برای آنکه پوره سیب زمینی شما نرم تر و لطیف تر شود، آن را از الک رد کنید. به این ترتیب پوره ی سیب زمینی بافتی نرم و کرمی پیدا می کند.
  5. پوره را داخل قیف ریخته و روی کاغذ روغنی، کف سینی فر بچینید.
  6. در فر با حرارت 170 درجه ی سانتی گراد (338 درجه ی فارنهایت) به مدت 40 – 45 دقیقه قرار دهید.
    نکته: وقتی لایه ی رویی سیب زمینی کمی قهوه ای می شود، سیب زمینی ترد تر است.
    لینک مشاهده آشپزی های دیگر این کانال: https://www.youtube.com/channel/UCWkI9Qcm3vfRY0bZw71ZzYw

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *