به قدری خوشمزه که هفته ای 3 بار آن را خواهید پخت/ دستور پخت ران مرغ/معرفی دستورپخت های پرطرفدار جهان با ویدئو
آموزش آشپزی ملل/ غذا با مرغ/ طرز تهیه غذا با مرغ/ ران مرغ سوخاری خوشمزه/ آشپزی ملل/ پربازدیدهای آشپزی یوتیوب/ آشپزی آلمانی
طرز تهیه این ساق ران های خوشمزه از کانال آموزش آشپزی آلمانی “Lecker schnell” انتخاب شده است و در مدت کوتاه یک ماه نزدیک به 10میلیون بازدید داشته است.
پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/
مواد لازم:
- ساق ران: 5عدد
- ادویه: نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، جوز هندی
- سیب زمینی: 4عدد (پخته و آماده شود)
- آرد ذرت: 3 قاشق غذاخوری
- روغن گیاهی
- ادویه برای سیب زمینی: نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز،
- روغن زیتون:2 قاشق (به سیب زمینی های پخته اضافه شود)
- پنیر خامه ای: 90گرم
- پنیر فتا: 90 گرم
- روغن گیاهی: 1 قاشق غذاخوری
- رنده پوست یک نیمه لیمو
- روزماری
- روغن گیاهی
- آب جو رقیق: 150 میل
- شوید
مراحل تهیه غذا:
- مرغ ها را به ادویه ها آغشته کرده و روی آن سلفون بکشید. 10-15 دقیقه اجازه بدهید در ادویه بماند.
- سیب زمینی ها را برش داده و بپزید تا آماده شوند.
- مرغ ها را با آدر ذرت خوب بپوشانید.
- مرغ ها را در روغن گیاهی سرخ کنید تا هر دو طرف آن قهوه ای طلایی شود.
- سیب زمینی های پخته را آبکش کرده و با ادویه ها و دو قاشق روغن زیتون مخلوط کنید.
- سیب زمینی های آغشته به ادویه را به مدت 10دقیقه در دمای 180درجه کباب کنید.
- پنیر خامه ای، فتا، 1 قاشق غذاخوری روغن، رنده پوست لیمو و روزماری را با مخلوط کن، مخلوط کنید.
- کف یک ماهیتابه را چرب کرده و مرغ ها را داخل آن بچینید. آب جو را داخل ماهیتابه ریخته و بدون گذاشتن در آن، مرغ را بپزانید تا آب آن تمام شود.
- سیب زمینی ها را روی سس پنیری بچینید.
- شوید را خرد کرده و روی غذا بریزید.
نوش جان
لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=8FJ9IRvmbNk