از این به بعد فقط به این روش مرغ درست می کنم/ مرغ سوخاری/ آشپزی ترکیه ای با بازدید میلیونی
یکبار مرغ را به این روش سرخ کرده، مزه و طعم آن شما را شگفت زده می کند. این ویدئو آشپزی از کانال ترک زبان Hacer’in Lezzetleri انتخاب شده و در کمتر از یک سال بیش از 15 میلیون بازدید داشته است.
پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/
مواد لازم:
- ساق ران مرغ
- شیر: 1.5 پیمانه
- آب جوش: 1 لیوان
- فلفل سیاه
- آرد گندم: 2.5 قاشق
- پولکی سوخاری: 2.5 قاشق
- ادویه: زیره، فلفل ساییده، فلفل سیاه، فلفل چیلی، نمک، آویشن، زردچوبه
- تخم مرغ: 1عدد
- شیر: یک چهارم لیوان
- روغن برای سرخ کردن
- ساق ران ها را شسته و در ظرفی قرار دهید.
- یک و نیم لیوان شیر و یک لیوان آب جوش به آن اضافه کنید.
- فلفل سیاه را به مخلوط مرغ و شیر اضافه کرده و آن را بپزید.
- آرد گندم و آرد سوخاری را مخلوط کنید و ادویه ها را به آن اضافه کنید.
- در یک ظرف، یک عدد تخم مرغ، یک چهارم لیوان شیر را مخلوط کنید. (می توانید به جای شیر از آب استفاده کنید)
- نحوه سوخاری کردن مرغ های نیم پز شده را در ویدئو تماشا کنید.
لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=EP3VCZeqH0M