از این به بعد فقط به این روش مرغ درست می کنم/ مرغ سوخاری/ آشپزی ترکیه ای با بازدید میلیونی

یکبار مرغ را به این روش سرخ کرده، مزه و طعم آن شما را شگفت زده می کند. این ویدئو آشپزی از کانال ترک زبان Hacer’in Lezzetleri انتخاب شده و در کمتر از یک سال بیش از 15 میلیون بازدید داشته است.

پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/

مواد لازم:

  • ساق ران مرغ
  • شیر: 1.5 پیمانه
  • آب جوش: 1 لیوان
  • فلفل سیاه
  • آرد گندم: 2.5 قاشق
  • پولکی سوخاری: 2.5 قاشق
  • ادویه: زیره، فلفل ساییده، فلفل سیاه، فلفل چیلی، نمک، آویشن، زردچوبه
  • تخم مرغ: 1عدد
  • شیر: یک چهارم لیوان
  • روغن برای سرخ کردن
  1. ساق ران ها را شسته و در ظرفی قرار دهید.
  2. یک و نیم لیوان شیر و یک لیوان آب جوش به آن اضافه کنید.
  3. فلفل سیاه را به مخلوط مرغ و شیر اضافه کرده و آن را بپزید.
  4. آرد گندم و آرد سوخاری را مخلوط کنید و ادویه ها را به آن اضافه کنید.
  5. در یک ظرف، یک عدد تخم مرغ، یک چهارم لیوان شیر را مخلوط کنید. (می توانید به جای شیر از آب استفاده کنید)
  6. نحوه سوخاری کردن مرغ های نیم پز شده را در ویدئو تماشا کنید.

لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=EP3VCZeqH0M

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *