آموزش آشپزی ملل/ ژیروس مرغ/ ویدئو بی کلام همراه با ترجمه مواد لازم و طرز تهیه
مواد لازم جهت تهیه ماریناد: (ماریناد آمیزه ای از روغن و سرکه و ادویه است که گوشت را در آن می خوابانند. نوعی سس است از ترکیب روغن، سرکه، ادویه و سبزیجات برای ترد کردن گوشت و مرغ و ماهی قبل از طبخ آن ها)
- ۲ پیمانه ماست یونانی
- یک چهارم پیمانه آب لیمو
- سه چهارم پیمانه روغن زیتون
- ۱ قاشق غذاخوری نمک
- ۱ قاشق غذاخوری سیر ریز شده
- ۱ قاشق غذاخوری تخم گشنیز
- ۱قاشق چای خوری فلفل هندی
- ۱ قاشق چای خوری دارچین
- ۱ قاشق چای خوری فلفل سیاه
- یک کیلو ران مرغ بدون استخوان و پوست
- نصف یک پیاز زرد بزرگ که پوست آن کنده شده و ریشه آن جدا شده باشد.
- یک سیخ چوبی محکم
طرز تهیه سس تزاتزیکی tzatziki
- ۱ خیار بزرگ رنده شده
- ۲ پیمانه ماست یونانی
- ۱ قاشق غذاخوری سیر خرد شده
- یک چهارم پیمانه آب لیمو
- ۲ قاشق غذاخوری شوید تازه (خرد شود)
- ۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
- نمک و فلف برای مزه دار کردن
پیاز و گوجه حلقه شده برای داخل ساندویچ ها
طرز تهیه:
- در یک کاسه بزرگ مواد لازم جهت تهیه سس مارینا را مخلوط کنید و خوب به هم بزنید.
- در یک ظرف بزرگ دیگر، ران های مرغ را با سس ماریناد مخلوط کنید و خوب به هم بزنید تا همه قسمت های مرغ آغشته به سس شود. روی ظرف را بپوشانید و به مدت حداقل یک ساعت و حداکثر یک روز در یخچال نگاه دارید.
- فر را از قبل گرم کنید: ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۰ درجه سانتی گراد
- در یک ظرف سس تزاتزیکی را آماده کنید. مواد مربوط به این سس را ریخته و خوب به هم بزنید. روی سس را بپوشانید و به مدت حداقل نیم ساعت داخل یخچال نگاه دارید.
- روی سینی فر پیاز نیمه شده بزرگ را قرار داده و سیخ چوبی را به صورت عمودی در آن فرو کنید. ران های مرغ را یکی یکی داخل سیخ فرو کرده و به مدت ۱٫۵ تا ۲ ساعت داخل فر کباب کنید.
- ده دقیقه بعد از بیرون آوردن در فر به آن اجازه بدهید تا خنک شود.
- برای هر لقمه قسمتی از کباب را برش دهید و با حلقه پیاز و گوجه و سس تزاتزیکی آن را بپوشانید.
لینک دانلود از یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=dj0EpQMMbFI