طرز تهیه مرغ سوخاری کامل به روشی جدید/ دستور پختی که شما را شگفت زده می کند/ آشپزی ملل همراه با ترجمه

شما از تجربه طعم این مرغ شگفت زده خواهید شد. از این به بعد تنها فقط به این روش مرغ را سوخاری خواهید کرد. یکبار مرغ کامل را به این روش سوخاری کنید. این ویدئو در مدت زمانی کمتر از یک ماه 1.5 میلیون بازدید داشته است. ویدئو از کانال آموزش آشپزی ترکیه ای
Nefis Sanal Lezzetler
انتخاب شده که دستور پخت های پرطرفدار زیادی به اشتراک گذاشته است.

پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/

مواد لازم برای تهیه مرغ سوخاری:

  • مرغ: 1 عدد مرغ کامل (از یک روز قبل به مرغ نمک بزنید و در یخچال بگذارید.)
  • کره: 40 گرم (در دمای اتاق شل شده باشد)
  • آویشن: نصف قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه: مقدار خیلی کم
  • سیر: یک حبه کامل
  • سیب زمینی: 2عدد
  • پیاز: 1عدد
  • سیر: 5-6 حبه
  • رب گوجه فرنگی: نصف قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل
  • روغن گیاهی: 50میل
  • آب گرم: 160 میل
  • فلف قرمز برای بالای مرغ

مراحل تهیه مرغ سوخاری:

  1. سر بالهای مرغ را جدا کنید.
  2. مرغ را یک روز قبل نمک زده و در یخچال نگه دارید.
  3. یک حبه سیر را برای مرغ کنار بگذارید.
  4. پیاز، سیب زمینی و سیر (6-5 حبه) را خرد کنید.
  5. یک حبه سیر را رنده کنید و همراه با آویشن، فلفل سیاه به کره شل شده در دمای اتاق اضافه کنید. مواد را خوب مخلوط کنید.
  6. پوست مرغ را از بدن آن جدا کرده و مخلوط کره و ادویه را زیر پوست مرغ بمالید. (نحوه این کار را با مشاهده ویدئو بیاموزید)
  7. شما به یک شیشه بزرگ نیاز خواهید داشت. سیب زمینی و پیاز و سیر را داخل آن بریزید.
  8. داخل یک ظرف، نصف قاشق غذا خوری رب، نمک و پاپریکا و 50 میل روغن گیاهی و آب گرم (160میل) را مخلوط کنید.
  9. مخلوط آماده شده را داخل شیشه بریزید.
  10. مرغ را روی ظرف مربا قرار دهید. (مراجعه به ویدئو)
  11. کمی فلفل قرمز روی پوست مرغ بپاشید.
  12. دو عدد خلال دندان روی گردن مرغ قرار دهید. (مراجعه به ویدئو)
  13. یک کاغذ روغنی روی خلال دندان ها و بالای مرغ فیکس کنید. (ایم کار مانع از سوخته شدن بالای مرغ می شود)
  14. مرغ را در فر با حرارت 185 درجه به مدت 1 ساعت و 10 دقیقه قرار دهید.
  15. داخل فر از یک سینی و کاغذ روغنی برای زیر مرغ استفاده کنید.

نوش جان

لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=fOt1OQraRpM

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *