طرز تهیه مرغ سوخاری با سس فلفل و سیر کره ای/معرفی دستورپخت های پرطرفدار جهان با ویدئو و ترجمه کامل
آموزش آشپزی کره ای/ مرغ سوخاری اسپایسی/ مرغ سوخاری با طعم فلفل و سیر/ مرغ سوخاری کره ای/ طرز تهیه مرغ سوخاری با سس فلفل وسیر
کانال آموزش آشپزی کره ای
Maangchi با بیش از 5.5 میلیون عضو، یکی از کانال های قدیمی و شناخته شده آشپزی کره ای در یوتیوب است. در این ویدئو که بیش از 8 میلیون بازدید داشته است، طرز تهیه یک مرغ سوخاری اسپایسی خوشمزه با سس سیر و فلفل آموزش داده شده است. نام این غذا به کره ای کان پون گی “Kkanpunggi” است. این غذا نوعی مرغ سوخاری اسپایسی با طعم سیر و فلفل است که با سبزیجات دیگر مخلوط شده و همراه با یک سس ترش و شیرین سرو می شود.
لینک مشاهده دیگر ویدئوهای این کانال آشپزی کره ا ی: https://www.youtube.com/channel/UC8gFadPgK2r1ndqLI04Xvvw
پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/
مواد لازم برای 2-3 نفر:
- سینه مرغ: حدود 230 گرم (به اندازه لقمه های کوچک خرد شود)
- زنجبیل چرخ شده: نصف قاشق چای خوری
- سس سویا: 1 قاشق چای خوری
- پودر فلفل سیاه: 1/4 قاشق چای خوری
- نشاسته سیب زمینی: نصف پیمانه
- سفیده تخم مرغ: 1عدد (اگر از مرغ بیشتری استفاده می کنید، یک تخم مرغ کامل نیاز خواهید داشت)
روغن اسپایسی طعم دار شده با سیر و تره فرنگی
- روغن ذرت یا روغن گیاهی: 1/4 پیمانه
- تره فرنگی: 1/2 پیمانه (خیلی نازک اسلایس شود)
- سیر: 4 حبه (هر کدام نصف شود)
- فلفل قرمز درشت خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
سبزیجات و ادویه ها
- فلفل چیلی سبز: 1 عدد (دانه های آن خارج شود و خیلی باریک اسلایس شود)
- فلفل چیلی قرمز تازه: 1 عدد (دانه های آن خارج شود و خیلی باریک اسلایس شود)
- پیازچه: 1عدد: خرد شود
- پباز متوسط: نصف یک عدد خرد شود
- فلفل قرمز چیلی کوچک خشک شده: 3-4 عدد
سس ترش و شیرین (داخل یک کاسه با هم مخلوط شوند)
- سس سویا: 1 قاشق غذاخوری
- آب: 2 قاشق غذاخوری
- شکر یا شربت برنج: 2 قاشق غذاخوری (شربت برنج نوعی شیرین کننده براق طبیعی است که در آشپزی کره ای استفاده می شود.)
- سرکه سفید: 1 قاشق غذاخوری
- نشاسته سیب زمینی: 1 قاشق غذاخوری
روغن:
- روغن گیاهی: 1 پیمانه
- روغن کنجد برشته (نوعی روغن با طعم برشتگی که بسیار در غذاهای کره ای مورد استفاده است)
طرز تهیه:
آماده سازی مرغ:
- تکه های مرغ را با سس سویا، زنجبیل، پودر فلفل داخل یک ظرف بزرگ مخلوط کنید. اجازه دهید مرغ ها حدود 10-20دقیقه داخل این مواد بمانند.
- سفیده تخم مرغ و یک دوم پیمانه نشاسته سیب زمینی را اضافه کرده و با کمک دستها خوب مخلوط کنید.


آماده سازی روغن اسپایسی طعم دار شده با سیر و تره فرنگی
- ماهیتابه با 1/4 پیمانه روغن را روی شعله گاز قرار دهید. وقتی روغن داغ شد، حرارت گاز را روی متوسط قرار داده و سیر (30 ثانیه زودتر داخل ماهیتابه بریزید) و تره فرنگی را داخل روغن بریزید. به مدت حدود دو دقیقه تفت دهید تا سیر و تره فرنگی رنگ قهوه ای طلایی بگیرد و برشته شوند.
- سیر و تره فرنگی سرخ شده را از روغن خارج کنید.

3. گاز را خاموش کرده و یک قاشق غذاخوری پوسته فلفل چیلی قرمز را داخل روغن داغ داخل ماهیتابه بریزید. فلفل را داخل روغن هم بزنید و اجازه دهید خنک شود. روغن طعم دار شده داخل ماهیتابه را آبکش کنید تا از فلفل ها جدا شود.

سرخ کردن مرغ ها
- یک پیمانه روغن را داخل ماهیتابه ریخته و روی حرارت بالا آن را داغ کنید.
- حرارت را به حد متوسط برسانید و مرغ ها را داخل روغن سرخ کنید. مرغ ها را زیر و رو کنید و به مدت حدود 5 دقیقه آن ها را سرخ کنید. اشکال ندارد اگر ماهیتابه شما پر مرغ بود. توجه داشته باشید با هم زدن و جابه جا کردن مرغ ها اجازه ندهید تکه های مرغ به همه بچسبند.

3. مرغ ها را از ماهیتابه خارج کرده و با کمک یک آبکش روغن آنها را خارج کنید.
4. داخل یک ماهیتابه، روغن اسپایسی طعم دار شده را بریزید. وقتی روغن داغ شد، پیازچه، پیاز، فلفل چیلی سبز و قرمز و فلفل چیلی قرمز خشک شده را به آن اضافه کنید. به تفت دادن ادامه دهید تا پیازهای شما طلایی و برشته شوند. (حدود 3-2 دقیقه) سپس مخلوط سس ترش و شیرین را به مواد داخل ماهیتابه اضافه کرده و به مدت 20-30 ثانیه به هم زدن ادامه دهید. سپس گاز را خاموش کنید.


5. روغن داخل ماهیتابه را مجددا داغ کرده و تکه های مرغ را یک بار دیگر به مدت 3-5 دقیقه سرخ کنید تا کاملا طلایی و برشته و پفکی شوند. (در تمام مدت مرغ ها را زیر و رو و جا به جا کنید) روغن مرغ ها را آبکش و خارج کنید.

6. سس را مجددا گرم کنید تا به قل قل بیفتد. مرغ های سوخاری و سیر و تره فرنگی برشته شده را همراه با یک قطره روغن کنجد برشته به سس اضافه کنید. خوب هم بزنید تا همه قسمتهای مرغ آغشته به سس شود.


نوش جان
لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=VjneaJ0hmgs