KFC را فراموش کن/ طرز پخت مرغ سوخاری KFC/ ویدئو به زبان انگلیسی با ترجمه

مواد لازم:

  • 4عدد ران مرغ یا سینه مرغ بدون استخوان
  • 1 قاشق چای خوری تخم گشنیز
  • 1 و نیم قاشق غذاخوری پودر پاپریکا دودی
  • 1/2 قاشق چای خوری فلفل هندی
  • 1 قاشق چای خوری پودر پیاز
  • 1/2 قاشق چای خوری نمک سیری
  • 1/2 قاشق چای خوری فلفل سفید
  • 1قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • 2 قاشق چای خوری نمک
  • 2 عدد برگ بو
  • 1/2 قاشق چای خوری شکر قهوه ای
  • 1 پیمانه شیرکره (buttermilk) { طرز تهیه باترمیلک را می توانید به راحتی در گوگل سرچ کنید)
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 1 پیمانه آرد ساده
  • 3/4 پیمانه آرد ذرت

طرز تهیه:

  • قدم اول: در یک کاسه بزرگ، تخم گشنیز، پاپریکا دودی، فلفل هندی، پودر پیاز، نمک سیری، فلفل سفید، نمک و شکر قهوه ای را خوب مخلوط می کنیم.
  • قدم دوم: گوشت مرغ را مابین سلفون گذاشته و با یک گوشت کوب یا ته ماهیتابه خوب بکوبید تا نازک و یکدست شود. بر روی تکه های مرغ حدود دو قاشق چای خوری از مخلوط ادویه ها می ریزیم طوری که هر دو طرف تکه ها خوب و به صورت یکسان آغشته به ادویه شود. مابقی ادویه را برای بعدتر نگه می داریم.
  • قدم سوم: در یک ظرف بزرگ، شیرکره، 2 عدد تخم مرغ، یک قاشق چای خوری نمک و برگ بو خرد شده را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم. مرغ های ادویه دار شده را به مخلوط اضافه کرده طوری که روی آن را بپوشاند. این مخلوط را به مدت یک شب یا حداقل دو ساعت در یخچال نگه می داریم.
  • قدم چهارم: روز بعد یا بعد از 2 ساعت، مرغ ها را از یحچال خارج می کنیم. روغن را در ماهیتابه خوب داغ کنید به حدی که دمای آن به حدود 170 درجه سانتی گراد برسد.
  • قدم پنجم: مابقی مخلوط ادویه را همراه با آرد ساده و آرد ذرت در یک ظرف بزرگ مخلوط کنید. تکه های مرغ را از ظرف شیرکره خارج کرده و در ظرف آرد می غلتانیم طوری که دو طرف مرغ ها خوب با آرد اویه دار پوشانده شود.
  • قدم ششم: تکه های مرغ را در روغن سرخ کرده تا رنگ قهوه ای طلایی مطلوب حاصل شود.

لینک دانلود از یوتیوب:
https://www.youtube.com/watch?v=en3RYR5WMrk&list=PLTFwXtq5550hUARkSvPpQrZFWSeorYV2r&index=45

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *