طرز تهیه مرغ سوخاری به روش کی اف سی+ ویدئو بی کلام همراه با ترجمه مواد لازم

طرز تهیه مرغ سوخاری برشته، پر ادویه و دلچسب که در آن برای سوخاری کردن از تخم مرغ استفاده نشده است. این ویدئو از کانال آموزش آشپزی “Tiffin Box” نزدیک به 8 میلیون بازدید داشته است. اگر برای طبخ مرغ به دنبال یک روش جدید هستید به تماشای این ویدئو بنشیند. ویدئو بی کلام است و ترجمه مواد اولیه و طرز تهیه آن را می توانید درادامه مشاهده کنید:

مواد لازم:

  • تکه های مرغ همراه با پوست: 500 گرم
  • نمک: یک چهارم قاشق چای خوری
  • سس سویا: نصف قاشق غذاخوری
  • کچاب گوجه فرنگی: 1قاشق غذاخوری
  • خمیر زنجبیل (زنجبیل له شده با کمی کره یا روغن) : 1 قاشق چای خوری
  • خمیر سیر (سیر له شده با کمی روغن) 1 قاشق چای خوری
  • پودر فلفل سیاه
  • ماسالا (instant noodle masala) نوعی ادویه هندی : یک بسته (این ادویه اختیاری است اما به طعم مرغ خیلی کمک می کند)

مرغ ها را به مدت حداقل 2 ساعت در این مواد بخوابانید.

مواد لازم برای روی مرغ ها:

  • آرد همه کاره: یک و نیم پیمانه
  • آرد ذرت: یک چهارم پیمانه
  • نمک: یک چهارم قاشق چای خوری
  • پودر سیر: نصف قاشق چای خوری
  • پودر چیلی: نصف قاشق غذاخوری
  • زردچوبه : یک چهارم قاشق چای خوری (اختیاری است و برای طلایی شدن رنگ مرغ ها به کار می رود)

تکه های مرغ را بعد از دوساعت استراحت در مخلوط اول، در مخلوط آرد و ادویه ها بغلتانید، سپس آن ها را در کاسه ای آب فرو کرده و مجددا آن ها را در مخلوط آرد بغلتانید تا سرتاسر آن با آرد پوشیده شود. مرغ ها را در ماهیتابه پر از روغن سرخ کنید.

نکته: ماهیتابه را مملو از تکه های مرغ نکنید و بگذارید ظرف روغن خلوت باشد.

آدرس مشاهده ویدئو در یوتیوب:https://www.youtube.com/watch?v=3CVDrAkhDmI

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *