مرغ سوخاری / یک روش طبخ جدید + ویدئو بی کلام با ترجمه مواد لازم و طرز تهیه
این ویدئو از کانال آموزش آشپزی “Yummyyy y” در دوسال 12میلیون بازدید داشته است. اگر برای طبخ مرغ به دنبال یک روش جدید هستید به تماشای این ویدئو بنشیند. ویدئو بی کلام است و ترجمه مواد اولیه و طرز تهیه آن را می توانید در ادامه مشاهده کنید:
مواد لازم برای ماریناد :
- 1 و نیم پیمانه شیر (375میلی لیتر)
- یک و نیم قاشق غذاخوری آب لیمو
- 2 قاشق چای خوری رزماری خشک
- 3 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
- 1 قاشق چای خوری پودر هل
- 1 قاشق غذاخوری سیر کاملا ریز شده
- 1 قاشق غذاخوری زنجبیل کاملا ریز شده
- 3عدد تخم مرغ
- 1200گرم ران مرغ بدون استخوان
مواد لازم برای تهیه آرد سوخاری
- 1 و نیم پیمانه آرد همه منظوره (معادل 200گرم)
- 1پیمانه نشاسته ذرت (معادل 110گرم)
- 2 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
- 2 قاشق چای خوری پودر سیر
- 1 قاشق جای خوری دانه رازیانه
- 2 قاشق چای خوری پودر گشنیز
- 2 قاشق چای خوری بکینگ پودر
- کمی فلفل سیاه
- 2 قاشق چای خوری نمک
توضیحات و نکته ها:
- روی شعله ملایم باید سرخ شود.
- مرغ های آغشته به ماریناد را که از یخچال خارج کردید، به مدت نیم ساعت در دمای هوای اتاق قرار داده و سپس سرخ کنید. اگر بلافاصله پس از خروج از یخچال، آن ها را سرخ کنید، دمای روغن شما پایین آمده و مرغ شما خوب پخته نمی شود و روغن زیادی جذب می کند و در نهایت برشته نمی شود.
- بیشتر از 3 یا 4 تکه مرغ را همزمان در ماهیتابه قرار ندهید. اگر تکه های زیادی از مرغ را همزمان در ماهیتابه بریزید، دمای روغن را پایین می آورد و زمان پخت را بیشتر می کند و لایه آرد روی مرغ را به جای برشته کردن، چرب و روغنی می کند.
- دمای روغن بسیار مهم است، اگر خیلی داغ باشد، پوست مرغ را زود تیره می کند درحالی که داخل آن همچنان خام است.
- هر تکه از مرغ را به مدت 15-12 دقیقه سرخ کنید تا خوب طلایی شود.
آدرس مشاهده ویدئو در یوتیوب:https://www.youtube.com/watch?v=kdkU0kn7yZI&t=3s