مرغ سوخاری بدون سرخ کردن/ آموزش به زبان انگلیسی با ترجمه مواد لازم و دستور پخت
مواد لازم برای تهیه مرغ سوخاری با طعم کاری
- مرغ بدون پوست ۲٫۵ پوند
- سس تند برای مزه دار کردن
- شیر (شیر بادام یا شیرکره) ۱ فنجان: طرزتهیه شیر کره را به راحتی روی سایت ها می توانید پیدا کنید.
- خرده های نان سوخاری ۱فنجان
- پودر کاری: ۳ قاشق غذا خوری
- پودر سیر: ۱ قاشق غذا خوری
- پودر پیاز: ۱قاشق غذاخوری
- نمک: ۱قاشق غذاخوری
- پاپریکا: ۲قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز: ۱/۲قاشق غذاخوری در صورتی که تمایل دارید مرغهای شما خیلی تند شوند.
طرز تهیه مرغ سوخاری با طعم کاری بدون نیاز به روغن:
تکه های مرغ را در ظرفی کم عمق جا دهید و روی آن کمی سس تند بریزید. یک فنجان شیر به آن اضافه کنید و مرغ ها را به مدت نیم تا یک ساعت در ظرف شیر نگه دارید. مابقی مواد و ادویه ها را در یک زیپ کیپ ترکیب کنید. تکه های مرغ را دوتا دوتا داخل کیسه کرده، زیپ کیسه را طوری ببندید که کمی هوا داخل آن حبس شود سپس آن را به خوبی تکان دهید طوری که سرتاسر تکه های مرغ آغشته به مواد داخل کیسه شود. مرغ ها را روی ظرفی که آلومینیوم کشیده اید یا یک ظرف نچسب یا ظرفی که خوب چرب کردید، بچینید. سینی مرغ ها را به مدت ۳۰ دقیقه در فر با ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید. سپس مرغ ها را پشت و رو کرده و آن ها را بسته به میزان پخت آن به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دیگر داخل فر قرار دهید. پودر کاری رنگی فوق العاده به مرغ شما می دهد. این مرغها به تردی مرغ های سوخاری نمی شوند اما سلامتی آن این کاستی را جبران می کند.
لینک دانلود از یوتیوب:
https://www.youtube.com/watch?v=9_Wny3o6WRc