طرز تهیه مرغ کنتاکی

مرغ کنتاکی از انواع غذاهای فرنگی بی نظیر و خوشمزه است و شما می توانید این نوع غذای محبوب را در منزل به راحتی تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید. در طرز تهیه مرغ کنتاکی قبل از هر چیز بهتر است ابتدا مرغ را مزه دار کنید سپس آن را سوخاری نمایید. 

مرغ کنتاکی و مرغ سوخاری و مرغ پفکی از انواع روش های مختلف برای پخت مرغ هستند و اگر شما تمایل دارید در پخت سینه یا ران مرغ تنوع ایجاد کنید بهتر است از این روش ها استفاده نمایید.

مواد لازم برای پخت مرغ کنتاکی

  • تکه های مرغ با پوست : یک کیلوگرم
  • تخم مرغ : دو عدد
  • پودر سیر : سه قاشق غذاخوری
  • شیر : ۶ قاشق غذاخوری
  • پودر پیاز : ۵ قاشق غذاخوری
  • پودر فلفل دلمه ای : دو قاشق غذاخوری
  • پودر فلفل قرمز تند : یک قاشق چایخوری
  • پودر فلفل سیاه : نصف قاشق چایخوری
  • آرد سوخاری : ۶ قاشق غذاخوری
  • آرد معمولی : ۱ و ۱/۲ پیمانه
  • جو پرک شده : ۶ قاشق غذاخوری
  • روغن مخصوص سرخ کردنی : به میزان لازم
  • نمک : به مقدار لازم

مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ

  • فلفل قرمز : دو قاشق چایخوری
  • آبلیمو : دو قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه : یک قاشق چایخوری
  • نمک : به مقدار لازم

طرز تهیه مرغ کنتاکی

ابتدا گوشت مرغ را بشویید و آن ها را درون صافی قرار دهید و اجازه دهید تا آب گوشت مرغ گرفته شود سپس گوشت مرغ را با فلفل سیاه و آبلیمو و فلفل قرمز و نمک مزه دار کنید و اجازه دهید به مدت یک تا دو ساعت گوشت مرغ درون مخلوط این مواد بماند.

در مرحله بعدی طرز تهیه مرغ کنتاکی شیر و تخم مرغ را با یکدیگر درون ظرفی مناسب مخلوط کنید.

مواد خشک نظیر آرد و جو پرک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و آرد سوخاری و نمک و پودر سیر و پودر پیاز و پودر فلفل دلمه ای را با یکدیگر مخلوط کنید و تکه های مرغ را به مخلوط آردی آغشته کنید سپس آن ها را تکان کنید تا آرد اضافه شان بریزد.

گوشت مرغ را بلافاصله به مخلوط تخم مرغ آغشته کنید.

دوباره گوشت را به مخلوط آردی آغشته نمایید.

دوباره گوشت را درون مخلوط شیر و تخم مرغ قرار دهید سپس آن را به آرد آغشته نمایید و همین مراحل را برای همه برش های گوشت مرغ انجام دهید.
در این مرحله از طرز تهیه مرغ کنتاکی درون تابه ای مناسب به اندازه ۳ سانتی متر روغن بریزید و تابه را روی حرارت گاز قرار دهید تا روغن داغ شود سپس مرغ را روی حرارت کم شعله گاز به مدت ۱۵ تا ۱۸ سرخ کنید و بپزید.

برش های مرغ را درون ظرفی مناسب برای سرو قرار دهید و این غذای خوشمزه را تزیین نمایید و به همراه سیب زمینی سرخ کرده و سس کچاپ و نوشیدنی دلخواه خود میل نمایید.

نکات طلایی برای تهیه مرغ کنتاکی

۱. برای درست کردن مرغ کنتاکی از تکه های درشت مرغ استفاده نکنید.
۲. برای اینکه مرغ کنتاکی طعم بی نظیری داشته باشد بهتر است از آرد سوخاری با کیفیت خوب استفاده کنید.
۳. در صورت تمایل می توانید برای سرخ کردن برش های مرغ از سرخ کن با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد استفاده کنید که در این صورت سرخ کردن مرغ ۱۲ تا ۱۴ طول می کشد.
۴. برای پخت مرغ کنتاکی می توانید از ران و سینه مرغ استفاده نمایید.
۵. از جو پرک مخصوص سوپ جو در دستور تهیه مرغ کنتاکی استفاده نمایید و اگر جو پرک ایرانی است آن را خرد نمایید.

طرز تهیه مرغ کنتاکی بصورت ویدئویی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *