بدون خمیرمایه، بدون فر/ تنها با آرد و آب نانی بپزید که مثل بادکنک پف کند/ آموزش بهترین های آشپزی ملل با ترجمه

طرز تهیه نان/ طرز تهیه نان خانگی/ آموزش تهیه نان خانگی/ طرز تهیه نان خانگی بدون فر/ آموزش آشپزی ترکیه ای/ آموزش بهترین های آشپزی ملل
این دستور پخت از کانال آموزش آشپزی ترکی “Gözde Yemek Tarifleri” در مدت کوتاه شش ماه، بیش از 11 میلیون بازدید داشته است.

اگر به آشپزی این کانال ترکی پرطرفدار علاقه مند هستید، لینک مقابل را دنبال کنید: https://www.youtube.com/channel/UCs8rNcXI79m3r4u08ErwVSw

پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/

مواد لازم:

  • یک پیمانه آب جوش (معادل 200میل)
  • آرد: 2.5 پیمانه (معادل 300گرم)
  • نمک: 1 قاشق چای خوری (3گرم)
  • شکر: 1 قاشق چای خوری (2گرم)
  • روغن برای سرخ کردن: 2.5 پیمانه روغن (معادل 500میل)

مراحل تهیه نان

  1. آب را جوش آورید.
  2. یک استکان آب جوش (مستقیم از کتری) را در کاسه بریزید.
  3. شکر و نمک را داخل آب جوش ریخته و در آب حل کنید.
  4. آرد را در دو یا سه مرحله به آب اضافه کنید.
  5. وقتی خمیر سفت شد، قاشق را کنار بگذارید و با دست خمیر را ورز دهید.
  6. خمیر را به 8 قسمت تقسیم کنید.
  7. چانه های خمیر را به صورت توپ های کوچک آماده کنید.
  8. کمی آرد روی سطح کار خود بپاشید و سپس چانه های خمیر را باز کنید تا قطر هر یک به 15 سانتی متر برسد.
  9. گاز را با شعله زیاد روشن کنید.
  10. داخل ماهیتابه مناسب 2.5 پیمانه روغن ریخته و متنظر بمانید تا روغن داغ شود.
  11. ورقه های نان را داخل روغن داغ سرخ کنید و از تماشای پف کردن آنها لذت ببرید.
  12. در تمام مدت سرخ کردن سعی کنید روی نان هم روغن بریزید و آن را پشت و رو کنید تا دو طرف آن طلایی شود.

نوش جان

لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=xlkYjQVfROg

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *