آموزش پخت نان خانگی/ نانی که به آن اعتیاد پیدا می کنید!/ معرفی دستورپخت های پرطرفدار جهان با ترجمه کامل

طرز تهیه نان خانگی/ نان پفکی خانگی/ آموزش تهیه نان/ آموزش آشپزی ملل/ معرفی پرطرفدارترین آموزش های آشپزی ملل
این آموزش از کانال آشپزی و شیرینی پزی “식탁일기 table diary” انتخاب شده است و در مدت کوتاه یک ماه ۳ میلیون بازدید داشته است.

لینک مشاهده آموزش های دیگر این کانال آشپزی: https://www.youtube.com/channel/UCemFUqq5jad1f258HrPS5rg

پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/

مواد لازم:

  • آرد مخصوص پخت نان: ۲۰۰گرم
  • شیر: ۱۷۰گرم
  • شکر: ۲۰گرم
  • خمیرمایه: ۳گرم
  • نمک: ۲گرم
  • کره بدون نمک آب شده: ۱۰گرم

نکته: در تابستان از شیر خنک بیرون آمده از یخچال استفاده کنید و در بقیه فصل ها از شیر گرم.

مراحل تهیه:

  1. خمیر مایه را در شیر حل کنید.
  2. شکر را اضافه کنید.
  3. روی مخلوط شیر، شکر و خمیر مایه، سلفون بکشید و ده دقیقه به آن زمان دهید.
  4. آرد را با نمک مخلوط کنید.
  5. مخلوط شیر را پس از ۱۰دقیقه به آرد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
  6. وقتی خمیر به مرحله ای رسید که تمام آرد با شیر مخلوط شد، کره آب شده را اضافه کنید.
  7. با یک کفگیر هم بزنید. (۳ دقیقه) نیازی به ورز دادن نیست. همینقدر هم زدن کفایت می کند. (اگر خمیر شما چسبنده بود، نگران نباشید)
  8. روی ظرف خمیر را کاور بکشید و به آن استراحت دهید تا حجم خمیر دوبرابر شود.
  9. کمی آرد روی خمیر و سطح کار خود بپاشید. (از آنجا که خمیر چسبنده است، دستان خود را آردی کنید)
  10. خمیر را پهن کرده و توپهای کوچولوی خمیری درست کنید.
  11. خمیرهای توپی کوچولو را با فاصله کم روی کاغذ روغنی بچینید.
  12. نان را در فر خاموش قرار دهید تا حجم خمیر آن دوبرابر شود.
  13. پس از تخمیر و قبل از پخت روی نان ها را شیر بمالید.
  14. در فر از پیش گرم شده با حرارت ۱۶۰درجه سانتی گراد (۳۲۵درجه فارنهایت) به مدت ۱۸-۲۰ دقیقه بپزانید.
  15. روی نان داغ، کره بمالید.

نان حبابی شما آماده است. نوش جان

لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=iKpW1yOVcA0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *