طرز تهیه نان پیتا خانگی/ نان برای انواع پیتزا و ساندویج+ ویدئو بی کلام با ترجمه
این ویدئو، طرز تهیه یکی از نان های پرکاربرد خانگی را آموزش می دهد. نان پیتا را برای انواع ساندویچ و دنر و پیتزا می توان استفاده کرد. آموزش از کانال آشپزی “Recipes of the world” انتخاب شده است. مواد لازم برای تهیه این نان و طرز تهیه آن را در ادامه مشاهده میکنید:
کانال ما را در آپارات دنبال و به دوستان خود معرفی کنید:https://www.aparat.com/viraz
مواد لازم:
- آرد سفید: 3 پیمانه
- نمک: 1 قاشق چای خوری
- شکر: 1 قاشق چای خوری
- خمیر مایه: 2 قاشق چای خوری
مواد اشاره شده در بالا را خوب با هم مخلوط کنید.
- روغن: 1 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ: 1 عدد
- شیر: نصف پیمانه
- آب: به میزان لازم ( به میزانی که خمیر به دست نچسبد و خمیر بافت لطیف داشته باشد.)
پس از اضافه کردن این مواد به ترکیب آرد، شروع به ورز دادن کنید. آنقدر ورز دهید تا خمیر حالت بگیرد. مجددا یک قاشق چای خوری روغن به خمیر اضافه کنید و دوباره ورز دهید.
روی خمیر را پوشانده و به مدت 1 تا 2 ساعت به آن استراحت دهید. پس از 2 ساعت، خمیر را مجددا ورز دهید. چانه های خمیر را که آماده کردید، روی آن ها را پوشانده و 10 دقیقه دیگر به آن ها استراحت دهید.
نان ها را روی ماهیتابه کف چدنی (کف آن سنگین باشد) گرم شده قرار دهید و هر دو طرف آن را بپزانید.
از این نان برای انواع ساندویچ و پیتزا استفاده کنید.
مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=0UDCxfzjOa4