کدو از گوشت نیز خوشمزه تر است، به حدی خوشمزه که هر روز هوس خوردنش را کنید!

آموزش آشپزی، آشپزی ملل، برترین آموزش های آشپزی یوتیوب یک دستور پخت بسیار خوشمزه با بیش از 10 میلیون بازدید در مدت کوتاه 4 ماه، غذایی که قطعا از گوشت خوشمزه تر است و بعد از یکبار امتحان کردن، عاشقش خواهید شد…

مواد لازم و طرز تهیه:

  1. کدو: 3 عدد (از کدوهای جوان و تازه استفاده کنید که پوست نازک و نرمی دارند)
  2. نمک و فلفل برای مزه دار کردن (پس از نمک و فلفل زدن به کدو به مدت 15 تا 20 دقیقه فرصت دهید تا مزه دار شوند)
  3. تخم مرغ: 2 تا 3 عدد
  4. مایونز: 1 قاشق غذاخوری
  5. آرد: نصف لیوان
  6. آرد سوخاری: 3 تا 4 قاشق غذاخوری
  7. پاپریکا دودی خیلی آرام،
  8. آب کدو را فشار داده و خارج کنید.
  9. در روغن داغ سرخ کنید. (کدوهای آغشته به آرد و سپس تخم مرغ و سس را ابتدا در روغن داغ گذاشته و سپس روی حرارت ملایم در آن را بگذارید. 5 تا 7 دقیقه روی شعله ی ملایم سرخ شوند.)
  10. سیر: 2 تا 3 حبه شوید
  11. آب جوشانده و سرد شده: 2 قاشق غذاخوری
  12. روغن گیاهی : 1 قاشق غذاخوری

نوش جان

https://www.youtube.com/watch?v=zSF2-vIRwhc

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *