تخم مرغ را به پیاز اضافه کنید و از نتیجه ی آن شگفت زده شوید!/ دلمه پیاز/ معرفی دستورپخت های پرطرفدار جهان با ویدئو

آموزش آشپزی/ آشپزی ملل/ آشپزی آلمانی/ برترین های آشپزی یوتیوب/ دلمه پیاز
دستور تهیه این غذای جدید از کانال آشپزی آلمانی “Gesundes Essen von Nata” در مدت کوتاه ماه بیش از 9 میلیون بازدید داشته است و به پربازدیدترین آموزش کانال تبدیل شده است.

پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/

مواد لازم و دستور تهیه غذا:

  • 3-4 عدد پیاز بنفش (می توانید از پیاز دیگر نیز استفاده کنید)
  • شکم پیاز ها را خالی کنید. پیازهای خالی شده را ریز خرد کنید و در روغن گیاهی سرخ کیند.
  • 2 حبه سیر را رنده کرده و همراه با پیاز، تفت دهید.
  • نصف یک فلفل دلمه ای را خرد کرده و به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید.
  • ادویه شامل نمک، فلفل و سبزی خشک محلی به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید.
  • 150 گرم گوجه فرنگی را خرد کرده و همراه با بقیه مواد تفت دهید.
  • 250گرم گوشت چرخ کرده را به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود.
  • به تعداد پیاز ها (3-4 عدد) تخم مرغ شکسته و زرده و سفیده آن ها را از هم جدا کنید.
  • سفیده تخم مرغ ها را به مخلوط گوشت و پیاز تفت داده شده اضافه کنید.
  • کمی جعفری به مخلوط گوشت و تخم مرغ اضافه کنید و مواد را هم بزنید.
  • داخل پیازها را با این مواد پر کنید.
  • زرده تخم مرغ ها را همچون درپوشی روی پیازها قرار دهید.
  • به مدت 40دقیقه در فر با حرارت 200 درجه سانتی گراد قرار دهید.
  • 30-40گرم پنیر رنده شده را روی پیازها ریخته و مجددا به مدت 5 دقیقه در فر قرار دهید.

نوش جان

لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=2e5-yTmQMI0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *