اگر آب میوه گیری دستی دارید، از این تکنیک برای شکل دادن خمیر استفاده کنید!/معرفی دستورپخت های پرطرفدار جهان با ویدئو
آشپزی بین الملل/ آشپزی عربی/ آموزش آشپزی عربی/ تکنیک های جالب آشپزی/ لقمه گرفتن از خمیر سیب زمینی به روشی آسان
این آموزش آشپزی که در آن تکنیک ساده استفاده از آب میوه گیری دستی برای لقمه گرفتن از خمیر سیب زمینی نشان داده شده است، از کانال آشپزی عربی “وصفتي – Wasfati” انتخاب شده و با 3.5 میلیون بازدید در مدت کوتاه دوماه، به یکی از پربازدیدهای کانال تبدیل شده است.
مواد لازم:
- سیب زمینی
- هویج
- فلفل سیاه
- زردچوبه
- پیاز
- پودر سیر
- نمک
- فلفل قرمز
- پاپریکا
- در ویدئو برای مواد داخل خمیر سیب زمینی از تن ماهی نیز استفاده شده است. شما می توانید این گزینه را حذف یا با گوشت چرخ کرده جایگزین کنید.
مواد لازم برای سس روی مواد:
- 5 قاشق غذاخوری آرد
- آب: 1.5پیمانه (معادل 225میل)
- نمک: نصف قاشق چای خوری
- فلفل سیاه: نصف قاشق چای خوری
- زردچوبه: 1 قاشق چای خوری
- پاپریکا: 1قاشق چای خوری
- فلفل قرمز
- پودر سیر: 1 قاشق چای خوری
- روغن سرخ کردنی
لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=Grb2VuBMSIw