بهترین بوریتو تخم مرغ برای صبحانه/ آموزش پرطرفدارترین دستورپخت های یوتیوب با ترجمه

طرز تهیه بوریتو/ بوریتو گوشت و تخم مرغ/ طرز تهیه صبحانه/ آموزش آشپزی کره ای/ آموزش آشپزی ملل
کانال آموزش آشپزی کره ای “매일맛나 delicious day” با 2.5 میلیون عضو، یکی از کانال های پرطرفدار یوتیوب است. در این آموزش، نحوه تهیه بوریتو تخم مرغ، یک صبحانه خوشمزه، آموزش داده شده است. این آموزش در مدت 7 ماه، بیش از 6 میلیون بازدید داشته است و یکی از پربازدیدهای این کانال است.

پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/

مواد لازم:

  • دو قطعه تورتیلای 20سانتی
  • تخم مرغ: 3عدد (بعلاوه 2 نیشگون نمک)
  • شیر: 4 قاشق غذاخوری
  • سیر کوبیده شده: 0.7قاشق غذاخوری (کمی کمتر از یک قاشق کامل)
  • کره: 15 گرم
  • بیکن (بیکن گوشت خوک است می توانید به جای آن از سوسیس یا ژامبون گوشت و مرغ استفاده کنید. در ایران بیکن گوشت و مرغ هم تولید می شود): 40گرم (می تواند حذف شود)
  • پنیر چدار: 2 قطعه
  • سس سیراچا (سس گوجه تند و فلفلی)

مواد لازم برای تهیه سالسای گوجه فرنگی

  • گوجه گیلاسی: 5عدد
  • پیاز: 25 گرم
  • فلفل هالوپینو: 20گرم
  • نمک: 2 نیشگون
  • فلفل سیاه
  • (معمولا سالسا لیموترش هم دارد که برای این غذا استفاده نمی شود.)

مواد لازم برای تهیه سس مایونز

  • سس مایونز: 1 قاشق غذاخوری
  • شیر غلیظ شده (مخلوط شیر و شکر حرارت داده شده/ معروف به شیر عسلی) 3 قاشق غذاخوری (می توانید از دو قاشق عسل به جای شیر غلیظ شده استفاده کنید که البته غذا را شیرین تر می کند)

مراحل تهیه غذا:

  1. گوجه گیلاسی، پیاز و فلفل هالوپینو را ریز خرد کنید، کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
  2. یک قاشق سس مایونز و سه قاشق شیر غلیظ شده را مخلوط کنید.
  3. بیکن را به صورت خلالی (به اندازه انگشت یک آدم) برش دهید.
  4. سه عدد تخم مرغ، نمک و 4 قاشق شیر را با هم مخلوط کنید.
  5. کره را آب کرده و سیر را روی حرارت ملایم تفت دهید.
  6. وقتی سیرها سفید شدند، مخلوط تخم مرغ و شیر را اضافه کنید.
  7. تخم مرغ ها را به صورت همزده و با 80درصد پخت آماده کنید.
  8. سوسیس یا بیکن را کمی تفت دهید.
  9. نان تورتیلا را کمی گرم کنید.
  10. کمی سس سیراچا (سس تند) روی آن بریزید.
  11. سالسای گوجه، سوسیس، تخم مرغ نرم و سس مایونز را روی ترتیلا بچینید. پنیر چدار را روی همه مواد قرار دهید و نان را خوب دور مواد بپیچید.
  12. تورتیلاها را به طوری که قسمت تاخورده آن رو به پایین باشد، روی ماهیتابه داغ آماده کنید.
  13. می توانید کمی جعفری خرد شده روی تورتیلاهای آماده شده بریزید.

نوش جان

لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=P-cseza8K0I

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *