آموزش تهیه و طبخ رولت بادمجان اروپایی/ ویدئو بی کلام همراه با ترجمه مواد لازم
مواد لازم:
- دوعدد بادمجان بزرگ
- 2فنجان پنیر ریکوتا
- یک مشت جعفری تازه
- اقاشق غذاخوری سبزی خشک ایتالیایی
- 1 فنجان پنیر موزارلا
- 1/4 پیمانه پنیر پارمسان
- 1 عدد تخم مرغ
- 1 لیموترش
- کمی روغن زیتون
- نمک و فلفل
- 1 و نیم پیمانه سس گوجه فرنگی
طرز تهیه:
- سر بادمجان را جدا کنید
- قطعه کوچکی از دوطرف بادمجان را جدا کنید تا بادمجان ها به هنگام قطعه کردن نچرخد.
- از طول، بادمجان ها را ورق ورق کنید و داخل سینی فر جای دهید.
- روی بادمجان ها کمی روغن بریزید
- ادویه (سبزی ایتالیایی) و نمک و فلفل را روی آن بریزید.
- به مدت 20 دقیقه در فر با درجه 350°F – 180°C کباب کنید تا به رنگ قهوه ای طلایی درآیند.
- در یک کاسه، پنیر ریکوتا را با یک تخم مرغ مخلوط کنید. به این مخلوط 3/4 پیمانه پنیر موزارلا را اضافه کرده و مخلوط کنید.
- پنیر پارمسان را نیز اضافه کنید.
- کمی لیمو تازه رنده شده، جعفری خرد شده و نمک و فلفل به مخلوط اضافه کنید و خوب به هم بزنید.
- مخلوط آماده شده را داخل بادمجان ها ریخته و آن ها را رول کنید. روی بادمجان ها را نیز سس گوجه و پنیر موزارلا بریزید.
- در دمای
- روی بادمجان های پخته شده را با ریجان تزیین کنید و ده دقیقه بعد از خارج کردن از فر، سرو کنید.
لینک دانلود از یوتیوب:
https://www.youtube.com/watch?v=ewxArG9fTc8