آموزش تهیه و طبخ رولت بادمجان اروپایی/ ویدئو بی کلام همراه با ترجمه مواد لازم

مواد لازم:

  • دوعدد بادمجان بزرگ
  • 2فنجان پنیر ریکوتا
  • یک مشت جعفری تازه
  • اقاشق غذاخوری سبزی خشک ایتالیایی
  • 1 فنجان پنیر موزارلا
  • 1/4 پیمانه پنیر پارمسان
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 1 لیموترش
  • کمی روغن زیتون
  • نمک و فلفل
  • 1 و نیم پیمانه سس گوجه فرنگی

طرز تهیه:

  1. سر بادمجان را جدا کنید
  2. قطعه کوچکی از دوطرف بادمجان را جدا کنید تا بادمجان ها به هنگام قطعه کردن نچرخد.
  3. از طول، بادمجان ها را ورق ورق کنید و داخل سینی فر جای دهید.
  4. روی بادمجان ها کمی روغن بریزید
  5. ادویه (سبزی ایتالیایی) و نمک و فلفل را روی آن بریزید.
  6. به مدت 20 دقیقه در فر با درجه 350°F – 180°C کباب کنید تا به رنگ قهوه ای طلایی درآیند.
  7. در یک کاسه، پنیر ریکوتا را با یک تخم مرغ مخلوط کنید. به این مخلوط 3/4 پیمانه پنیر موزارلا را اضافه کرده و مخلوط کنید.
  8. پنیر پارمسان را نیز اضافه کنید.
  9. کمی لیمو تازه رنده شده، جعفری خرد شده و نمک و فلفل به مخلوط اضافه کنید و خوب به هم بزنید.
  10. مخلوط آماده شده را داخل بادمجان ها ریخته و آن ها را رول کنید. روی بادمجان ها را نیز سس گوجه و پنیر موزارلا بریزید.
  11. در دمای  400°F – 200°C به مدت 25 دقیقه طبخ کنید
  12. روی بادمجان های پخته شده را با ریجان تزیین کنید و ده دقیقه بعد از خارج کردن از فر، سرو کنید.

لینک دانلود از یوتیوب:
https://www.youtube.com/watch?v=ewxArG9fTc8

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *