آموزش پخت نان خانگی/ نانی که به آن اعتیاد پیدا می کنید!/ معرفی دستورپخت های پرطرفدار جهان با ترجمه کامل
طرز تهیه نان خانگی/ نان پفکی خانگی/ آموزش تهیه نان/ آموزش آشپزی ملل/ معرفی پرطرفدارترین آموزش های آشپزی ملل
این آموزش از کانال آشپزی و شیرینی پزی “식탁일기 table diary” انتخاب شده است و در مدت کوتاه یک ماه 3 میلیون بازدید داشته است.
لینک مشاهده آموزش های دیگر این کانال آشپزی: https://www.youtube.com/channel/UCemFUqq5jad1f258HrPS5rg
پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/
مواد لازم:
- آرد مخصوص پخت نان: 200گرم
- شیر: 170گرم
- شکر: 20گرم
- خمیرمایه: 3گرم
- نمک: 2گرم
- کره بدون نمک آب شده: 10گرم
نکته: در تابستان از شیر خنک بیرون آمده از یخچال استفاده کنید و در بقیه فصل ها از شیر گرم.
مراحل تهیه:
- خمیر مایه را در شیر حل کنید.
- شکر را اضافه کنید.
- روی مخلوط شیر، شکر و خمیر مایه، سلفون بکشید و ده دقیقه به آن زمان دهید.
- آرد را با نمک مخلوط کنید.
- مخلوط شیر را پس از 10دقیقه به آرد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
- وقتی خمیر به مرحله ای رسید که تمام آرد با شیر مخلوط شد، کره آب شده را اضافه کنید.
- با یک کفگیر هم بزنید. (3 دقیقه) نیازی به ورز دادن نیست. همینقدر هم زدن کفایت می کند. (اگر خمیر شما چسبنده بود، نگران نباشید)
- روی ظرف خمیر را کاور بکشید و به آن استراحت دهید تا حجم خمیر دوبرابر شود.
- کمی آرد روی خمیر و سطح کار خود بپاشید. (از آنجا که خمیر چسبنده است، دستان خود را آردی کنید)
- خمیر را پهن کرده و توپهای کوچولوی خمیری درست کنید.
- خمیرهای توپی کوچولو را با فاصله کم روی کاغذ روغنی بچینید.
- نان را در فر خاموش قرار دهید تا حجم خمیر آن دوبرابر شود.
- پس از تخمیر و قبل از پخت روی نان ها را شیر بمالید.
- در فر از پیش گرم شده با حرارت 160درجه سانتی گراد (325درجه فارنهایت) به مدت 18-20 دقیقه بپزانید.
- روی نان داغ، کره بمالید.
نان حبابی شما آماده است. نوش جان
لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=iKpW1yOVcA0