طرز تهیه مرغ سوخاری به روش کی اف سی+ ویدئو بی کلام همراه با ترجمه مواد لازم
طرز تهیه مرغ سوخاری برشته، پر ادویه و دلچسب که در آن برای سوخاری کردن از تخم مرغ استفاده نشده است. این ویدئو از کانال آموزش آشپزی “Tiffin Box” نزدیک به 8 میلیون بازدید داشته است. اگر برای طبخ مرغ به دنبال یک روش جدید هستید به تماشای این ویدئو بنشیند. ویدئو بی کلام است و ترجمه مواد اولیه و طرز تهیه آن را می توانید درادامه مشاهده کنید:
مواد لازم:
- تکه های مرغ همراه با پوست: 500 گرم
- نمک: یک چهارم قاشق چای خوری
- سس سویا: نصف قاشق غذاخوری
- کچاب گوجه فرنگی: 1قاشق غذاخوری
- خمیر زنجبیل (زنجبیل له شده با کمی کره یا روغن) : 1 قاشق چای خوری
- خمیر سیر (سیر له شده با کمی روغن) 1 قاشق چای خوری
- پودر فلفل سیاه
- ماسالا (instant noodle masala) نوعی ادویه هندی : یک بسته (این ادویه اختیاری است اما به طعم مرغ خیلی کمک می کند)
مرغ ها را به مدت حداقل 2 ساعت در این مواد بخوابانید.
مواد لازم برای روی مرغ ها:
- آرد همه کاره: یک و نیم پیمانه
- آرد ذرت: یک چهارم پیمانه
- نمک: یک چهارم قاشق چای خوری
- پودر سیر: نصف قاشق چای خوری
- پودر چیلی: نصف قاشق غذاخوری
- زردچوبه : یک چهارم قاشق چای خوری (اختیاری است و برای طلایی شدن رنگ مرغ ها به کار می رود)
تکه های مرغ را بعد از دوساعت استراحت در مخلوط اول، در مخلوط آرد و ادویه ها بغلتانید، سپس آن ها را در کاسه ای آب فرو کرده و مجددا آن ها را در مخلوط آرد بغلتانید تا سرتاسر آن با آرد پوشیده شود. مرغ ها را در ماهیتابه پر از روغن سرخ کنید.
نکته: ماهیتابه را مملو از تکه های مرغ نکنید و بگذارید ظرف روغن خلوت باشد.
آدرس مشاهده ویدئو در یوتیوب:https://www.youtube.com/watch?v=3CVDrAkhDmI