کیکی که در دهان آب می شود+ آموزش بی کلام با ترجمه کامل
این ویدئو، یکی از پربازدید ترین ویدئوهای آموزشی طبخ کیک است که از کانال آموزش آشپزی” Il Rifugio Perfetto” انتخاب شده و در مدت هفت ماه نزدیک به 15 میلیون بازدید داشته است. اگر به کیک پزی علاقه مند هستید، به تماشای این ویدئو بنشیند و کیکی بپزید که در دهان آب شود. ویدئو بی کلام است و ترجمه مواد اولیه و طرز تهیه آن را می توانید در ادامه مشاهده کنید:
مواد لازم برای تهیه خمیر:
- آرد: 150 گرم معادل یک و نیم پیمانه
- آب 100 میلی لیتر معادل نصف پیمانه
- شیر: 100 میلی لیتر معادل نصف پیمانه
- کره: 80 گرم معادل یک سوم پیمانه
- تخم مرغ: 4عدد
- بکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
- نمک: نصف قاشق چای خوری
مواد لازم برای خامه (کرم) داخل کیک
- شیر: 500 میلی لیتر
- شکر: 150گرم معادل یک و نیم پیمانه
- آرد: 100 گرم معادل یک پیمانه
- تخم مرغ: 2 عدد
- کره: 180 گرم معادل سه چهارم پیمانه
طرز تهیه نان شیرینی:
- 80گرم کره را روی حرارت آب کرده و سپس شیر و نمک و آب را به آن اضافه کنید.
- بکینگ پودر را با آرد مخلوط کرده و آهسته به مخلوط شیر اضافه کنید. وقتی که مخلوط شما به آنچه که در ویدئو نمایش می دهد شبیه شد، آماده است. (خمیر شما خود را می گیرد و از قابلمه جدا می شود)
- اجازه دهید خمیر خنک شود.
- فر را گرم کنید: 200 درجه سانتی گراد یا 392 درجه فارنهایت
- تخم مرغ ها را یکی یکی به خمیر خنک شده اضافه کرده و هم بزنید.
- نیمی از خمیر را در یک ظرف به قطر 25 سانتی متر که کف آن کاغذ روغنی گذاشتید، بریزید و سطح خمیر را کاملا یکدست و صاف کنید.
- خمیر را در فر با درجه 200 درجه سانتی گراد یا 392 درجه فارنهایت در قسمت میانی پایینی فر به مدت 20 دقیقه قرار دهید.
- نکته: در طول زمان پخت خمیر، در فر را باز نکنید.
- نیمه دوم خمیر را هم با همین درجه و به مدت 20 دقیقه در فر بپزانید.
طرز تهیه خامه یا کرم وسط کیک:
- در یک ظرف بزرگ، تخم مرغ، شکر را بریزید.
- آرد را کم کم به آن اضافه کنید.
- شیر را به مخلطو اضافه کرده و هم بزنید.
- مخلوط آماده شده را روی حرارت گذاشته و مرتب هم بزنید. وقتی شروع به جوشیدن کرد، 3 دقیقه درحال جوشیدن آن را هم بزنید و سپس گاز را خاموش کنید.
- روی ظرف را بپوشانید و اجازه دهید تا خنک شود.
- 180تا 200 گرم کره را به همزن برقی خوب هم بزنید و سپس کرم خنک شده را کم کم و در چند نوبت به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. در این مرحله می توانید هر اسانس یا طعمی که خواستید به کرم خود اضافه کنید.
- کیک خامه ای را 2 ساعت در یخچال نگه داشته و سپس نوش جان کنید.
لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=WTRvcNQdsss