طرز تهیه کیک مرکبات و تمشک/ آموزش به زبان انگلیسی با ترجمه
مواد لازم برای تهیه کیک:
- 1/2 فنجان کره بدون نمک ( در دمای اتاق نرم و شل شده باشد)
- 1/2 فنجان شکر قهوه ای
- 1/4 فنجان شکر
- 2 عدد تخم مرغ
- 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
- 1 و 1/4 فنجان آرد
- 1 قاشق چای خوری نمک
مواد لازم برای داخل کیک:
- 2/3 فنجان کرد لیمو (طرز تهیه آن را در آینده روی سایت قرار خواهیم داد) یا هر نوع مربا و مارمالاد که دوست دارید.
- تمشک تازه یا توت فرنگی
مواد لازم برای روی کیک:
- 1/2 فنجان شکر قهوه ای
- 1/4 فنجان کره سرد که ریز ریز خرد شده باشد
- 1/2 فنجان جو زودپز (جو پرک)
طرز تهیه :
- فر را با تا 350 درجه گرم کنید و سینی مخصوص کیک پزی خود را آماده کنید و روی آن کاغذ روغنی بگذارید. روی کاغذ نیز کمی کره بمالید تا کیک به آن نچسبد.
- در یک ظرف، کره، شکر قهوه ای و شکر را خوب به هم بزنید تا مخلوط شوند. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و باز به هم زدن ادامه دهید تا خوب مخلوط شود. سپس آرد و نمک و بکینگ پودر را به ظرف اضافه کرده و به هم بزنید.
- مواد مخلوط شده را روی ظرف از پیش آماده شده بریزید. (دستان خود را آردی کنید تا مخلوط به دست شما نچسبد). روی مواد را با تمشک و کرد لیمو (یا مربا و مارمالاد ) بپوشانید و ظرف را کناری بگذارید تا مواد روی کیک آماده شود.
- دریک ظرف کوچک، آرد، شکر قهوه ای و کره ریز ریز شده سرد را اضافه کنید و جو زودپز را نیز به مواد اضافه کنید. این ترکیب را خوب به هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست شوند. مخلوط را به صورت یکنواخت روی تمشک و مربا پخش کنید.
- به مدت نیم ساعت تا 40 دقیقه زمانی که کیک خوب طلایی قهوه ای شد در فر بپزانید.
لینک دانلود از یوتیوب:
https://www.youtube.com/watch?v=K3CZlEtexH8