دو عدد سیب بردارید و این کیک خوشمزه را بپزید! ساده و خوشمزه/ معرفی دستورپخت های پرطرفدار جهان با ترجمه کامل

آموزش کیک پزی/ طرز تهیه پای سیب/ آموزش پخت کیک/ آموزش آشپزی های پربازدید یوتیوب
این ویدئو از کانال آشپزی پرطرفدار “Ricette dolci” انتخاب شده است و در مدت یک سال بیش از ۶میلیون بازدید داشته است.

پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/

مواد لازم:

  • سیب: ۲عدد
  • تخم مرغ: ۲عدد
  • شکر: ۱۰۰گرم
  • روغن: ۱۰۰میل
  • ماست وانیلی: ۱۱۰گرم
  • رنده پوست لیمو
  • آب لیمو: ۱ قاشق غذاخوری
  • آرد: ۲۲۰گرم
  • بکینگ پودر: ۱۶گرم

مراحل تهیه کیک:

  1. دو عدد سیب را نگینی خرد کنید و کمی آب لیمو روی آن بچکانید.
  2. دو عدد تخم مرغ، ۱۰۰گرم شکر و وانیل را با هم مخلوط کنید.
  3. ۱۰۰میل روغن آفتابگردان به آن اضافه کنید.
  4. ۱۱۰گرم ماست وانیلی، پوست رنده شده ی یک لیموترش و یک قاشق غذاخوری آب لیمو را به مواد قبلی اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
  5. ۲۲۰ گرم آرد را به مواد اضافه کرده و به همزدن ادامه دهید.
  6. بکینگ پودر (۱۶گرم) را به مخلوط کیک اضافه کنید.
  7. کف ظرف مخصوص کیک پزی یک ورق روغنی بگذارید. سیب ها را کف ظرف ریخته و مایع کیک را روی آن بریزید.
  8. به مدت ۴۵ دقیقه در فر با حرارت ۱۸۰درجه سانتیگراد بپزانید.
  9. پس از پخت کیک را برعکس روی ظرف مناسب بگذارید طوری که سیب ها بالا قرار بگیرند. سپس روی کیک مارمالاد یا عسل بزنید و روی آن را با بادام و پودر قند تزیین کنید.

نوش جان

لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=Bz3imd-6f2U

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *