دو عدد سیب بردارید و این کیک خوشمزه را بپزید! ساده و خوشمزه/ معرفی دستورپخت های پرطرفدار جهان با ترجمه کامل
آموزش کیک پزی/ طرز تهیه پای سیب/ آموزش پخت کیک/ آموزش آشپزی های پربازدید یوتیوب
این ویدئو از کانال آشپزی پرطرفدار “Ricette dolci” انتخاب شده است و در مدت یک سال بیش از 6میلیون بازدید داشته است.
پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/
مواد لازم:
- سیب: 2عدد
- تخم مرغ: 2عدد
- شکر: 100گرم
- روغن: 100میل
- ماست وانیلی: 110گرم
- رنده پوست لیمو
- آب لیمو: 1 قاشق غذاخوری
- آرد: 220گرم
- بکینگ پودر: 16گرم
مراحل تهیه کیک:
- دو عدد سیب را نگینی خرد کنید و کمی آب لیمو روی آن بچکانید.
- دو عدد تخم مرغ، 100گرم شکر و وانیل را با هم مخلوط کنید.
- 100میل روغن آفتابگردان به آن اضافه کنید.
- 110گرم ماست وانیلی، پوست رنده شده ی یک لیموترش و یک قاشق غذاخوری آب لیمو را به مواد قبلی اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
- 220 گرم آرد را به مواد اضافه کرده و به همزدن ادامه دهید.
- بکینگ پودر (16گرم) را به مخلوط کیک اضافه کنید.
- کف ظرف مخصوص کیک پزی یک ورق روغنی بگذارید. سیب ها را کف ظرف ریخته و مایع کیک را روی آن بریزید.
- به مدت 45 دقیقه در فر با حرارت 180درجه سانتیگراد بپزانید.
- پس از پخت کیک را برعکس روی ظرف مناسب بگذارید طوری که سیب ها بالا قرار بگیرند. سپس روی کیک مارمالاد یا عسل بزنید و روی آن را با بادام و پودر قند تزیین کنید.
نوش جان
لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=Bz3imd-6f2U