کیکی که هر روز آن را خواهید پخت/ فقط یک دقیقه زمان می برد/ آموزش کیک پزی ایتالیایی با ترجمه

این ویدئو شامل دو دستور پخت برای کیک اسفنجی ساده و خوشمزه است. کیکی آسان که در آن نیازی به جدا کردن سفیده و زرده تخم مرغ و استفاده از همزن برقی نخواهید داشت. در دستور دوم پخت کیک شما حتی نیازی به استفاده از تخم مرغ نخواهید داشت. این ویدئو، یکی از پربازدید ترین ویدئوهای آموزشی طبخ کیک است که از کانال آموزش آشپزی ایتالیایی زبانIl Rifugio Perfetto انتخاب شده و در کمتر از یک سال نزدیک به ۸/۵ میلیون بازدید داشته است. اگر به کیک پزی علاقه مند هستید، به تماشای این ویدئو بنشیند و کیکی بپزید که تنها یک دقیقه زمان می برد.

پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/

مواد لازم دستور پخت اول:

  • آرد: ۱۶۰گرم (۱/۵+۱پیمانه)
  • شکر: ۱۰۰گرم: (۲/۵پیمانه)
  • تخم مرغ: ۲عدد
  • روغن آفتابگردان: ۷۰میل (۱/۳پیمانه)
  • شیر: ۱۰۰میلی لیتر (۲/۵پیمانه)
  • بکینگ پودر: ۱قاشق غذاخوری
  • اسانس وانیل یا بهارنارنج

طرز تهیه کیک به روش اول:

  1. در ظرفی بزرگ تخم مرغ و شکر را خوب مخلوط کنید.
  2. روغن آفتابگردان را اضافه کنید.
  3. شیر را در مرحله بعد به آن اضافه کرده و به همزدن ادامه دهید.
  4. آرد را الک کرده و به همراه بکینگ ودر به بقیه مواد کیک اضافه کنید.
  5. اسانس وانیل یا بهار نارنج را نیز اضافه کنید.
  6. مواد کیک را در ظرف مخصوص (به قطر ۲۰سانتی متر) بریزید.
  7. کیک را به مدت ۳۰ دقیقه در فر با حرارت ۱۸۰درجه سانتی گراد (۳۵۶درجه فارنهایت) قرار دهید.
  8. روی کیک پودر قند بریزید.

مواد لازم برای دستور پخت دوم

  • آرد: ۳۰۰گرم (۱/۴+۲پیمانه)
  • آب: ۳۰۰گرم (۱/۴+۱ پیمانه)
  • روغن آفتابگردان: ۷۰میلی لیتر (۱/۳پیمانه)
  • بکینگ پودر: ۱۶ گرم
  • شکر: ۲۰۰گرم (۱پیمانه)
  • رنده پوست لیمو (اختیاری)

طرز تهیه کیک به روش دوم

  1. شکر را با آبی که سرد نباشد مخلوط کنید.
  2. روغن را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  3. در ظرفی دیگر، آرد را با بکینگ پودر مخلوط کنید.
  4. مخلوط آب و شکر و روغن را به آرامی به آرد اضافه کنید.
  5. ظرف کیک (به قطر ۲۴سانتی متر) را چرب کنید و مواد کیک را داخل آن بریزید.
  6. کیک را در فر با حرارت ۱۸۰درجه سانتی گراد (۳۵۶ درجه فارنهایت) به مدت ۵۰دقیقه قرار دهید. وقتی نیمی از زمان طبخ گذشت، کیک را با فویل بپوشانید.
  7. روی کیک خاک قند بریزید.

لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=BgiQvz76AUQ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *