قهوه را با ماست مخلوط کنید و از نتیجه خوشمزه آن شگفت زده شوید/ آشپزی ملل همراه با ترجمه کامل

دستور پخت کیک/ دستور پخت پنکیک/ دستور پخت ساده کیک/ کیک پزی/ آموزش کیک پزی
ماست را با قهوه مخلوط کنید و مطمئن باشید از طعم و مزه آنچه می پزید رضایت خواهید داشت. این ویدو در مدت کوتاه چهار ماه، ۱۵ میلیون بازدید داشته است که رقمی قابل توجه است. این آموزش از کانال آموزش آشپزی ترک زبان “PRATİK YEMEK TARİFLERİ ” انتخاب شده است که با بیش از سه میلیون عضو، یکی از پرطرفدارترین کانالهای آشپزی یوتیوب است.

پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/

مواد لازم برای تهیه کیک:

  • ماست: ۱پیمانه (۱۷۰گرم)
  • نسکافه گلد: ۲ قاشق غذاخوری (۱۰گرم)
  • شکر: ۱پیمانه (۱۸۰گرم)
  • تخم مرغ: ۲عدد
  • روغن گیاهی : ۱/۲ (نصف) پیمانه (۱۰۰میل)
  • شیر: ۱/۲ (نصف) پیمانه (۱۰۰میل)
  • بکینگ پودر: ۱۰گرم
  • آرد: ۲ پیمانه (۲۴۰گرم)

مواد لازم برای تهیه خامه کیک

  • خامه: یک پاکت (۲۰۰میل)
  • پودر شکر: ۳قاشق غذاخوری (۲۰گرم)

مواد لازم برای روی کیک:

  • گردو: ۲قاشق غذاخوری (۳۰گرم)

کیک را در دمای ۱۸۰درجه به مدت ۲۵ دقیقه بپزانید.

مراحل تهیه کیک:

  1. ماست و نسکافه را خوب با هم مخلوط کنید.
  2. تخم مرغ و شکر را با همزن برقی به مدت ۷ دقیقه هم بزنید.
  3. مخلوط ماست و نسکافه را به مخلوط همزده شکر و تخم مرغ، اضافه کنید.
  4. روغن، شیر و بکینگ پودر را به مخلوط کیک اضافه کنید و با همزن دستی به همزدن ادامه دهید.
  5. آرد را الک کرده و به مخلوط کیک اضافه کنید و هم بزنید.
  6. تا زمانی که گلوله ها از بین رود به همزدن ادامه دهید. باید مخلوط کیک شما یکدست و لطیف شود.
  7. کف و دورتادور ظرف مناسب را با ۱۰گرم کره چرب کنید.
  8. سپس ۱ قاشق غذاخوری آرد در ظرف ریخته و سرتاسر آن را با آرد بپوشانید. (وقتی خوب آرد به سرتاسر ظرف چسبیده شد، مابقی آرد را از ظرف خارج کنید)
  9. مایع کیک آماده شده را در ظرف کره مالی و آرد مالی شده بریزید و حباب های آن را با کمی تکان خارج کنید.
  10. کیک را در فر با حرارت ۱۸۰درجه به مدت ۲۵ دقیقه بپزانید.

طرز تهیه خامه برای کیک:

  1. ۲۰۰گرم خامه را همراه با ۲۰گرم (۳ قاشق) در ظرفی بزرگ با همزن برقی به مدت ۷ دقیقه هم بزنید. خامه شما آماده است. می توانید آن را روی کیک سرد شده، استفاده کنید.
  2. تکه های گردو را روی خامه کیک بریزید.

کیک شما آماده است. نوش جان

لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=mbdn5FbA6ys

با نظرات خود ما را در معرفی و ترجمه دستورپخت های محبوب جهان یاری کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *