بدون مخمر! اگر در خانه سیب زمینی و پنیر دارید، این دستور پخت را امتحان کنید/ آموزش آشپزی های پرطرفدار یوتیوبی

آموزش آشپزی ترکیه ای/ آشپزی بین الملل/ غذا با سیب زمینی و پنیر/ آموزش های آشپزی پرطرفدار
این آموزش آشپزی از کانال ترکی “Enfes Yemek Tarifleri” در مدت فقط 3 هفته بیش از 3 میلیون بازدید داشته و از پربازدیدهای آشپزی یوتیوب است. یک صبحانه نرم و لطیف که تهیه آن به زمان کمی نیاز خواهد داشت.داخل این نان با سیب زمینی و پنیر پر شده است.

آموزش های دیگر آشپزی این کانال با یک و نیم میلیون عضو را در لینک مقابل مشاهده کنید: https://www.youtube.com/channel/UC4_wTN-Jui5mQZGR_JBqg_A

پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/

مواد لازم:

  • آرد: 6پیمانه (750گرم)
  • آب: 2.5 لیوان (500میل)
  • نمک: 1 قاشق غذاخوری (8گرم)
  • روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری (10میل)

مواد لازم برای داخل غذا:

  • سیب زمینی: 4 عدد (800گرم)
  • آب: 3 لیوان (600میل)
  • نمک: 1 قاشق چای خوری (4گرم)
  • روغن گیاهی: 1 قاشق غذاخوری (10میل)
  • پنیر چدار: 200گرم رنده شده
  • کره: 1 قاشق غذاخوری (50گرم)

-معیار اندازه گیری لیوان های استاندارد 200میلی است.

مراحل تهیه غذا:

  1. برای شروع، سه عدد سیب زمینی را خرد کرده و با یک قاشق غذاخوری روغن و یک قاشق چای خوری نمک داخل سه لیوان آب جوش بپزید تا نرم شود.
  2. آماده سازی خمیر: نمک (1 قاشق غذاخوری) را با آرد مخلوط کرده و سپس آب را به آن اضافه کنید. ( آب را در چند مرحله و کم کم به آرد اضافه کنید.) توجه داشته باشید که برای این غذا به خمیری احتیاج دارید.
  3. در انتها روغن زیتون را به خمیر اضافه کنید و به ورز دادن ادامه دهید.
  4. روی خمیر را بپوشانید و مدت 10دقیقه به آن استراحت دهید.
  5. سیب زمینی های پخته شده را بکوبید تا پوره شود.
  6. پنیر چدار رنده شده را به پوره اضافه کرده و مخلوط کنید.
  7. 9 توپ مساوی از ترکیب سیب زمینی و پنیر آماده کنید.
  8. خمیر را نیز به 9 توپ مساوی تقسیم کنید.
  9. خمیرها را با استفاده از وردنه باز کنید تا قطر هر کدام به 15 سانتی متر برسد.
  10. توپ سیب زمینی آماده شده را میان خمیر پهن شده نان قرار داده و خمیر را جمع کنید تا دوباره یک توپ آماده شود.(بهتر است ویدئو را تماشا کنید)
  11. در نهایت توپ های شکم پر را با استفاده از وردنه پهن کنید. (قطر 30-25 سانت) مناسب خواهد بود.
  12. نان های آماده شده را در ماهیتابه داغ روی حرارت تند گاز بپزید.
  13. روی نان ها کره بمالید.

این نان بوی خوشی در فضای آشپزخانه شما ایجاد خواهد کرد.

نوش جان

لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=Hb_dQcmJQm8

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *