طرز تهیه نان سیر خوش عطر و طعم با خمیر خانگی/ آموزش آشپزی ملل با ترجمه

بهترین آموزش های آشپزی ملل/ طرز تهی نان سیر/ نان سیر خانگی/ نان خانگی/ نان سیر و پنیر
برای تماشای یکی از پرطرفدارترین آموزش های نان سیر خانگی آماده شوید. نان نرم و پفکی خودتان را در خانه درست کنید. خردن این نان وقتی گرم باشد خیلی دلچسب خواهد بود. ترکیب پنیر و سیر، عطر و طعم خاصی به نان شما خواهد داد. این دستور پخت پرطرفدار از کانال آموزش آشپزی روز خوشمزه “매일맛나 delicious day” در مدت سه ماه 7.5 میلیون بازدید داشته است و یکی از ویدئوهای محبوب این کانال است. امروز خود را خوشمزه شروع کنید:

پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/

ترجمه مواد اولیه و طرز تهیه:

نان به قطر 22 سانتی متر:

مواد لازم برای تهیه خمیر:

  • آرد نان: 200گرم
  • تخم مرغ: 1عدد (می تواند حذف شود یا به جای آن از شیر استفاده کرد)
  • شکر: 20گرم (2قاشق غذاخوری)
  • خمیر مایه فوری: 1 قاشق چای خوری
  • شیر گرم: 80میلی لیتر
  • نمک: 3گرم (1 قاشق چای خوری سر صاف)
  • کره بدون نمک شل شده در دمای اتاق: 30گرم

مواد لازم برای تهیه سس سیر

  • سیر کوبیده شده / چرخ شده: 1 قاشق چای خوری
  • مایونز: 1 قاشق چای خوری
  • شکر: 1 قاشق چای خوری
  • پیازچه سبز خرد شده: نصف قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ: 1 قاشق غذاخوری (می تواند حذف شود)
  • کره بدون نمک شل شده در دمای اتاق :13 گرم

مواد برای روی نان

  • پنیر موزارلا: 140 گرم

مراحل و نکته های تهیه نان سیر:

  1. یک عدد تخم مرغ را در ظرفی شکسته و خوب مخلوط کنید. (می توانید تخم مرغ را از دستور پخت حذف کنید)
  2. موقع ریختن تخم مرغ همزده داخل یک ظرف بزرگ، به اندازه یک قاشق غذاخوری از آن را در ظرفی دیگر نگه دارید برای تهیه سس سیر نان.
  3. شکر (20گرم)، خمیر مایه (4گرم) را به تخم مرغ اضافه کرده و خوب هم بزنید. (شکر خوراک خمیر مایه است)
  4. آرد (200گرم) و نمک را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید.
  5. سپس شیر گرم (80میل) را به خمیر اضافه کنید.
  6. خوب مخلوط کنید.
  7. اکنون نوبت ورز دادن با دست است. خمیر شما، خمیر چسبناکی است. (شکل خمیر و مقدار چسبندگی آن را در ویدئو چک کنید)
  8. اگر زمان داشته باشید بهتر است ده دقیقه به خمیر استراحت دهید.
  9. کره را که در دمای اتاق شل شده است را به خمیر اضافه کنید.
  10. ورز دادن خمیر را با پرتاپ کردن خمیر روی تخته کار ادامه دهید.
  11. خمیر چسبنده شما خیلی زود نرم و لطیف می شود.
  12. اگر دوست دارید نان پفکی داشته باشید، به مدت 5 دقیقه خمیر خود را ورز دهید.
  13. برای دایره ای درآوردن نان، خمیر را به داخل تاکنید. (مشاهده ویدئو)
  14. خمیر خود را روی سینی فر قرار داده و به مدت یک ساعت در حرارت 30درجه سانتی گراد (80درجه فارنهایت) بپزانید.
  15. تهیه سس سیر: کره (13گرم)، تخم مرغ ( در صورت تمایل می تواند حذف شود)، شکر، مایونز و پیازچه خرد شده و سیر کوبیده شده را خوب با هم مخلوط کنید.
  16. پس از یک ساعت خمیر را از داخل فر درآورید. کمی روی آن را فشار دهید تا گاز آن خارج شود.
  17. روی سطح نان را به صورت شطرنجی برش دهید و سس سیر را روی آن بریزید. (تماشای ویدئو)
  18. فراموش نکنید که سس سیر را به کناره های نان نیز بمالید.
  19. پنیر پیتزا را به صورت کپسول های فشرده در بین خطوط شطرنجی نان قرار دهید. (تماشای ویدئو توصیه می شود)
  20. نان را به مدت 15 دقیقه در فر با حرارت 170درجه سانتی گراد (338درجه فارنهایت) قرار دهید.

نان شما مثل یک تشک نرم و گرم آماده است. نوش جان

نکته های مهم

  • پخت نان به مدت 10دقیقه در فر کانوکشن (مخصوص نان پزی) انجام شده است. در فر معمولی 15 دقیقه با درجه حرارت 180 سانتی گراد (356 درجه فارنهایت) پخته شود.
  • بهتر است از آرد مخصوص نان پزی استفاد کنید چرا که بافت پفکی تر و نرم تری به شما می دهد.
  • درصورتی که فر کانوکشن نداشته باشید می توانید نان را در داخل سینی آب در فر قرار دهید. این عملیات خاصیت کانوکشن دارد.

لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=J6ujTlepWo0

با نظرات خود ما را در انتخاب دستور پخت های بهتر یاری کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *