طرز تهیه نان سیر خوش عطر و طعم با خمیر خانگی/ آموزش آشپزی ملل با ترجمه
بهترین آموزش های آشپزی ملل/ طرز تهی نان سیر/ نان سیر خانگی/ نان خانگی/ نان سیر و پنیر
برای تماشای یکی از پرطرفدارترین آموزش های نان سیر خانگی آماده شوید. نان نرم و پفکی خودتان را در خانه درست کنید. خردن این نان وقتی گرم باشد خیلی دلچسب خواهد بود. ترکیب پنیر و سیر، عطر و طعم خاصی به نان شما خواهد داد. این دستور پخت پرطرفدار از کانال آموزش آشپزی روز خوشمزه “매일맛나 delicious day” در مدت سه ماه 7.5 میلیون بازدید داشته است و یکی از ویدئوهای محبوب این کانال است. امروز خود را خوشمزه شروع کنید:
پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/
ترجمه مواد اولیه و طرز تهیه:
نان به قطر 22 سانتی متر:
مواد لازم برای تهیه خمیر:
- آرد نان: 200گرم
- تخم مرغ: 1عدد (می تواند حذف شود یا به جای آن از شیر استفاده کرد)
- شکر: 20گرم (2قاشق غذاخوری)
- خمیر مایه فوری: 1 قاشق چای خوری
- شیر گرم: 80میلی لیتر
- نمک: 3گرم (1 قاشق چای خوری سر صاف)
- کره بدون نمک شل شده در دمای اتاق: 30گرم
مواد لازم برای تهیه سس سیر
- سیر کوبیده شده / چرخ شده: 1 قاشق چای خوری
- مایونز: 1 قاشق چای خوری
- شکر: 1 قاشق چای خوری
- پیازچه سبز خرد شده: نصف قاشق غذاخوری
- تخم مرغ: 1 قاشق غذاخوری (می تواند حذف شود)
- کره بدون نمک شل شده در دمای اتاق :13 گرم
مواد برای روی نان
- پنیر موزارلا: 140 گرم
مراحل و نکته های تهیه نان سیر:
- یک عدد تخم مرغ را در ظرفی شکسته و خوب مخلوط کنید. (می توانید تخم مرغ را از دستور پخت حذف کنید)
- موقع ریختن تخم مرغ همزده داخل یک ظرف بزرگ، به اندازه یک قاشق غذاخوری از آن را در ظرفی دیگر نگه دارید برای تهیه سس سیر نان.
- شکر (20گرم)، خمیر مایه (4گرم) را به تخم مرغ اضافه کرده و خوب هم بزنید. (شکر خوراک خمیر مایه است)
- آرد (200گرم) و نمک را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید.
- سپس شیر گرم (80میل) را به خمیر اضافه کنید.
- خوب مخلوط کنید.
- اکنون نوبت ورز دادن با دست است. خمیر شما، خمیر چسبناکی است. (شکل خمیر و مقدار چسبندگی آن را در ویدئو چک کنید)
- اگر زمان داشته باشید بهتر است ده دقیقه به خمیر استراحت دهید.
- کره را که در دمای اتاق شل شده است را به خمیر اضافه کنید.
- ورز دادن خمیر را با پرتاپ کردن خمیر روی تخته کار ادامه دهید.
- خمیر چسبنده شما خیلی زود نرم و لطیف می شود.
- اگر دوست دارید نان پفکی داشته باشید، به مدت 5 دقیقه خمیر خود را ورز دهید.
- برای دایره ای درآوردن نان، خمیر را به داخل تاکنید. (مشاهده ویدئو)
- خمیر خود را روی سینی فر قرار داده و به مدت یک ساعت در حرارت 30درجه سانتی گراد (80درجه فارنهایت) بپزانید.
- تهیه سس سیر: کره (13گرم)، تخم مرغ ( در صورت تمایل می تواند حذف شود)، شکر، مایونز و پیازچه خرد شده و سیر کوبیده شده را خوب با هم مخلوط کنید.
- پس از یک ساعت خمیر را از داخل فر درآورید. کمی روی آن را فشار دهید تا گاز آن خارج شود.
- روی سطح نان را به صورت شطرنجی برش دهید و سس سیر را روی آن بریزید. (تماشای ویدئو)
- فراموش نکنید که سس سیر را به کناره های نان نیز بمالید.
- پنیر پیتزا را به صورت کپسول های فشرده در بین خطوط شطرنجی نان قرار دهید. (تماشای ویدئو توصیه می شود)
- نان را به مدت 15 دقیقه در فر با حرارت 170درجه سانتی گراد (338درجه فارنهایت) قرار دهید.
نان شما مثل یک تشک نرم و گرم آماده است. نوش جان
نکته های مهم
- پخت نان به مدت 10دقیقه در فر کانوکشن (مخصوص نان پزی) انجام شده است. در فر معمولی 15 دقیقه با درجه حرارت 180 سانتی گراد (356 درجه فارنهایت) پخته شود.
- بهتر است از آرد مخصوص نان پزی استفاد کنید چرا که بافت پفکی تر و نرم تری به شما می دهد.
- درصورتی که فر کانوکشن نداشته باشید می توانید نان را در داخل سینی آب در فر قرار دهید. این عملیات خاصیت کانوکشن دارد.
لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=J6ujTlepWo0
با نظرات خود ما را در انتخاب دستور پخت های بهتر یاری کنید.