بهترین روش پخت کیک اسفنجی وانیلی + آموزش بی کلام با ترجمه کامل

این ویدئو، پربازدیدترین آموزش پخت کیک اسفنجی به روش کره ای است که از کانال آموزش آشپزی” 쿠킹씨 Cooking See” انتخاب شده و در کمتر از یک سال 26میلیون بازدید داشته است. اگر به کیک پزی علاقه مند هستید، به تماشای این ویدئو بنشیند. ویدئو بی کلام است و ترجمه مواد اولیه و طرز تهیه آن را می توانید درادامه مشاهده کنید:

آشپزی های پرطرفدار یوتیوب را همراه با ترجمه مواد لازم و دستور پخت در سایت و کانال ویراز دنبال کنید.

مواد لازم:

  • تخم مرغ: 3 عدد، زرده و سفیده از هم جدا شوند
  • نمک: 1 گرم
  • شکر: 90 گرم
  • آرد مخصوص کیک: 90 گرم
  • روغن گیاهی: 30گرم
  • شیر: 30گرم
  • وانیل (اختیاری)

طرز تهیه:

نمک، زرده تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید.

3 عدد سفیده تخم مرغ را با همزن برقی خوب به هم بزنید. شکر را سه قسمت کنید و در هر مرحله یک قسمت آن را به سفیده های تخم مرغ اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. خوب به ویدئو دقت کنید تا سفیده تخم مرغ و شکر همزده شما شبیه آنچیزی شود که تصویر نشان می دهد، زیرا این قسمت از کار بسیار مهم است. زرده های تخم مرغ را به سفیده ها اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. آرد را الک کرده و به مخلوط اضافه کنید. نیازی به استفاده از بکینگ پودر نخواهید داشت. هم زدن در این مرحله باید به صورت آهسته و از پایین ظرف به سمت بالا باشد. به هم زدن به صورت دورانی ادامه دهید تا حدی که آرد را نبینید.

شیر و روغن را در ظرفی جدا مخلوط کنید و در ابتدا کمی از مخلوط همزده و آماده شده کیک را به آن اضافه کنید. (خوب دقت کنید که مایع به چه شکلی در می آید. سپس مخلوط شیر و روغن را با مابقی خمیر کیک اضافه کنید و خوب هم بزنید. کار تمام است.

نکته: وقتی مواد را داخل ظرف فر ریختید، چند بار ظرف را به زمین بکوبید تا حباب های آن خارج شود.

دمای فر: 170درجه سانتی گراد یا 338درجه فارنهایت به مدت 30 دقیقه در فری که از قبل گرم شده باشد.

آدرس مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=a0LCeby6fdY

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *