چیزکیک سوفله ژاپنی / سوپر اسفنجی و لرزان/ آموزش آشپزی ملل همراه با ترجمه مواد لازم و طرز تهیه
طرز تهیه حرفه ای یک کیک نرم و آبدار و خوش عطر و طعم که در کمتر از یک سال،16 میلیون بازدید داشته است. ویدئو از کانال Nino’s Home با بیش از 5میلیون عضو، انتخاب شده است و به صورت آهسته و بیکلام تمامی مراحل آماده سازی و طبخ کیک را نمایش می دهد.
پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/
مواد لازم:
- پنیر خامه ای: 60گرم
- کره (بدون نمک): 20گرم
- آب داغ
- شیر: 50 میلی لیتر
- آرد مخصوص کیک پزی: 40گرم
- زرده تخم مرغ: 4عدد
- سفیده تخم مرغ: 4عدد
- آب لیمو: 1/4 قاشق چای خوری
- شکر: 80گرم
طرز تهیه:
- پنیر خامه ای را با یک قاشق خوب به هم بزنید تا نرم و یکدست شود. کره را به آن اضافه کنید.
- ظرف حاوی کره و پنیر را داخل ظرفی بزرگ تر پر از آب داغ قرار داده و هم بزنید.
- شیر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
- ظرف را از روی آب داغ برداشته و آرد (الک شده) را اضافه کنید.
- پس از آرد، زرده تخم مرغ ها را اضافه کنید.
- در ظرفی دیگر، سفیده تخم مرغ ها را ریخته و آب لیمو به آن اضافه کنید.
- سفیده تخم مرغ را با همزن برقی، هم بزنید.
- شکر را در چند مرحله به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و به همزدن با همزن برقی ادامه دهید.
- 1/3 سفیده تخم مرغ همزده را به مخلوط آرد و زرده تخم مرغ اضافه کنید و در یک جهت و به آرامی آن را مخلوط کنید.
- 1/3 دیگر از سفیده تخم مرغ را اضافه کنید و به همان ترتیب قبلی به همزدن ادامه دهید.
- در نهایت تمام محتویات ظرف اول را به باقی مانده سفیده تخم مرغ اضافه کنید و همانطور که در ویدئو نمایش داده شده است به همزدن بپردازید. ابتدا با همزن دستی و سپس با کفگیر پلاستیکی
- کف ظرف کیک را کاغذ روغنی بگذارید.
- ظرف کیک را داخل ظرفی از آب داغ بگذارید.
- کیک را در مرحله اول به مدت 20 دقیقه در فر با دمای 160 درجه قرار دهید.
- در فر را باز کنید و به مدت 5 ثانیه آن را باز بگذارید.
- مجددا در فر را بسته و کیک را برای 60 دقیقه دیگر در درمای 110 درجه بپزانید.
- کیک آماده است.
- می توانید روی آن کمی عسل بمالید.
نوش جان
لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=0qq2MACXNWk