طرز پخت کیک کاستلای تایوانی/ آموزش کیک پزی بین المللی همراه با ترجمه کامل
طرز تهیه حرفه ای یک کیک نرم و آبدار و خوش عطر و طعم که در کمتر از یک سال، سی میلیون بازدید داشته است. مزیت دستور پخت این کیک، همراه داشتن اندازه ها برای تهیه کیک در ابعاد بزرگ و کوچک است. ویدئو از کانالEmojoie انتخاب شده است و به صورت آهسته و بیکلام تمامی مراحل آماده سازی و طبخ کیک را نمایش می دهد.
پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/
مواد و وسایل لازم برای کیک بزرگ:
- ظرف کیک پزی مربعی شکل 18 سانتی متری
- آرد مخصوص کیک پزی: 100گرم
- کره بدون نمک: 100گرم
- شیر: 100گرم
- زرده تخم مرغ: 6عدد
- سفیده تخم مرغ: 6 عدد
- عصاره وانیل
- شکر: 100گرم
- پخت داخل آب گرم (جوش نباشد، گرم در حد آب حمام) مدت 60 دقیقه در فر با حرارت 150 درجه سانتی گراد/ 302درجه فارنهایت
مواد و وسایل لازم برای کیک متوسط:
- ظرف کیک پزی مربعی شکل 15 سانتی متری
- آرد مخصوص کیک پزی: 65گرم
- کره بدون نمک: 65گرم
- شیر: 65گرم
- زرده تخم مرغ: 4عدد
- سفیده تخم مرغ: 4 عدد
- عصاره وانیل
- شکر: 65گرم
- پخت داخل آب گرم (جوش نباشد، گرم در حد آب حمام) مدت 55-50 دقیقه در فر با حرارت 150 درجه سانتی گراد/ 302درجه فارنهایت
مواد و وسایل لازم برای کیک کوچک:
- ظرف کیک پزی مربعی شکل
- آرد مخصوص کیک پزی: 35گرم
- کره بدون نمک: 35گرم
- شیر: 35گرم
- زرده تخم مرغ: 2عدد
- سفیده تخم مرغ: 2 عدد
- عصاره وانیل
- شکر: 35گرم
- پخت داخل آب گرم (جوش نباشد، گرم در حد آب حمام) مدت 30-35 دقیقه در فر با حرارت 150 درجه سانتی گراد/ 302درجه فارنهایت
مواد و وسایل لازم برای کیک کوچک:
- ظرف کیک پزی مربعی شکل 20 سانتی متری
- آرد مخصوص کیک پزی: 115گرم
- کره بدون نمک: 115گرم
- شیر: 115گرم
- زرده تخم مرغ: 7عدد
- سفیده تخم مرغ: 7 عدد
- عصاره وانیل
- شکر: 115گرم
- پخت داخل آب گرم (جوش نباشد، گرم در حد آب حمام) مدت 70-65 دقیقه در فر با حرارت 150 درجه سانتی گراد/ 302درجه فارنهایت
نکته: فر باید از قبل گرم شده باشد.
مراحل تهیه کیک (اندازه ها با 6 عدد تخم مرغ و 100گرم آرد محاسبه شده):
- سفیده و زرده تخم مرغ ها را از هم جدا و هر یک را در کاسه ای مجزا بریزید. (تخم مرغ ها نباید خیلی سرد باشند و به عبارتی تازه از یخچال خارج شده باشند. تخم مرغ ها باید هم دمای اتاق باشند)
- آرد را الک کنید.
- شیر و کره را در شیرداغ کن روی حرارت گرم کنید. پس از آب شدن کره، دمای مخلوط را تا 50 درجه نگه دارید.
- مخلوط کره و شیر را تا وقتی هنوز گرم است به آرد اضافه کنید.
- زرده های تخم مرغ را به آرد اضافه کرده و به همزدن ادامه دهید.
- در صورت تمایل کمی عصاره وانیل به آن اضافه کنید.
- شکر و سفیده تخم مرغ را در ظرفی جدا با همزن برقی خوب مخلوط کنید. ( همزدن مرنگ یا ترکیب همزده سفیده تخم مرغ را کمی زودتر از معمول متوقف کنید.)
- مخلوط مایع کیک را به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و با همزن دستی آرام هم بزنید.
- در انتها مایع کیک را با یک کفگیر پلاستیکی هم بزنید. (مایع کیک شما از نظر فرم و لطافت باید شبیه چیزی شود که در ویدئو نمایش داده می شود.)
- اگر ظرف کیک پزی شما از کنار باز می شود، قبل از قرار دادن آن در سینی آب و برای جلوگیری از ورود آب، کف و کناره های آن را ابتدا با پلاستیک و سپس با فویل بپوشانید.
- داخل ظرف کیک کاغذ کیک را قرار داده و سپس مایع کیک را بریزید.
- سطح مایع کیک را یکدست و صاف کنید.
- ظرف کیک را در یک سینی قرار داده و در آن آب گرم حمام (80 درجه) بریزید.
- کیک را به مدت 60 ذقیقه در فر با حرارت 150 درجه سانتی گراد یا 302 درجه فارنهایت قرار دهید.
نوش جان
توضیحات و نکته ها:
- فر را حتما از قبل گرم کنید.
- کیک شما بافتی یکدست و نرم و مرطوب خواهد داشت.
- عطر کیک فوق العاده است و علت آن استفاده از کره زیاد است.
- می توانید از خامه همزده بین لایه های کیک استفاد کنید و توصیف خوشمزگی آن از کلمات خارج خواهد بود.
- برای به دست یافتن این کیک تایوانی، آشپز اشتباهات بسیاری مرتکب شده تا توانسته به بهترین دستور پخت و اندازه ها دست یابد.
- در آخر فیلم، دو مورد از کیک هایی که به واسطه یک اشتباه کمی خراب شده اند را نمایش داده و علت آن را توضیح می دهد.
- اگر در سطح کیک شما ترکهای نازک ایجاد شد، علت آن زیاد همزدن سفیده تخم مرغ و شکر است.
- اگر روی کیک شکاف عمیق ایجاد شود، علت آن استفاده از آب جوش در هنگام پخت است.
- نکته کلیدی در خوب شدن کیک شما، همزدن کافی سفیده تخم مرغ و شکر و استفاده از آب گرم 80 درجه است.
نوش جان
لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=840D3AcTmcM&t=15s