طرز پخت کیک کاستلای تایوانی/ آموزش کیک پزی بین المللی همراه با ترجمه کامل

طرز تهیه حرفه ای یک کیک نرم و آبدار و خوش عطر و طعم که در کمتر از یک سال، سی میلیون بازدید داشته است. مزیت دستور پخت این کیک، همراه داشتن اندازه ها برای تهیه کیک در ابعاد بزرگ و کوچک است. ویدئو از کانالEmojoie انتخاب شده است و به صورت آهسته و بیکلام تمامی مراحل آماده سازی و طبخ کیک را نمایش می دهد.

پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/

مواد و وسایل لازم برای کیک بزرگ:

  • ظرف کیک پزی مربعی شکل ۱۸ سانتی متری
  • آرد مخصوص کیک پزی: ۱۰۰گرم
  • کره بدون نمک: ۱۰۰گرم
  • شیر: ۱۰۰گرم
  • زرده تخم مرغ: ۶عدد
  • سفیده تخم مرغ: ۶ عدد
  • عصاره وانیل
  • شکر: ۱۰۰گرم
  • پخت داخل آب گرم (جوش نباشد، گرم در حد آب حمام) مدت ۶۰ دقیقه در فر با حرارت ۱۵۰ درجه سانتی گراد/ ۳۰۲درجه فارنهایت

مواد و وسایل لازم برای کیک متوسط:

  • ظرف کیک پزی مربعی شکل ۱۵ سانتی متری
  • آرد مخصوص کیک پزی: ۶۵گرم
  • کره بدون نمک: ۶۵گرم
  • شیر: ۶۵گرم
  • زرده تخم مرغ: ۴عدد
  • سفیده تخم مرغ: ۴ عدد
  • عصاره وانیل
  • شکر: ۶۵گرم
  • پخت داخل آب گرم (جوش نباشد، گرم در حد آب حمام) مدت ۵۵-۵۰ دقیقه در فر با حرارت ۱۵۰ درجه سانتی گراد/ ۳۰۲درجه فارنهایت

مواد و وسایل لازم برای کیک کوچک:

  • ظرف کیک پزی مربعی شکل
  • آرد مخصوص کیک پزی: ۳۵گرم
  • کره بدون نمک: ۳۵گرم
  • شیر: ۳۵گرم
  • زرده تخم مرغ: ۲عدد
  • سفیده تخم مرغ: ۲ عدد
  • عصاره وانیل
  • شکر: ۳۵گرم
  • پخت داخل آب گرم (جوش نباشد، گرم در حد آب حمام) مدت ۳۰-۳۵ دقیقه در فر با حرارت ۱۵۰ درجه سانتی گراد/ ۳۰۲درجه فارنهایت

مواد و وسایل لازم برای کیک کوچک:

  • ظرف کیک پزی مربعی شکل ۲۰ سانتی متری
  • آرد مخصوص کیک پزی: ۱۱۵گرم
  • کره بدون نمک: ۱۱۵گرم
  • شیر: ۱۱۵گرم
  • زرده تخم مرغ: ۷عدد
  • سفیده تخم مرغ: ۷ عدد
  • عصاره وانیل
  • شکر: ۱۱۵گرم
  • پخت داخل آب گرم (جوش نباشد، گرم در حد آب حمام) مدت ۷۰-۶۵ دقیقه در فر با حرارت ۱۵۰ درجه سانتی گراد/ ۳۰۲درجه فارنهایت

نکته: فر باید از قبل گرم شده باشد.

مراحل تهیه کیک (اندازه ها با ۶ عدد تخم مرغ و ۱۰۰گرم آرد محاسبه شده):

  1. سفیده و زرده تخم مرغ ها را از هم جدا و هر یک را در کاسه ای مجزا بریزید. (تخم مرغ ها نباید خیلی سرد باشند و به عبارتی تازه از یخچال خارج شده باشند. تخم مرغ ها باید هم دمای اتاق باشند)
  2. آرد را الک کنید.
  3. شیر و کره را در شیرداغ کن روی حرارت گرم کنید. پس از آب شدن کره، دمای مخلوط را تا ۵۰ درجه نگه دارید.
  4. مخلوط کره و شیر را تا وقتی هنوز گرم است به آرد اضافه کنید.
  5. زرده های تخم مرغ را به آرد اضافه کرده و به همزدن ادامه دهید.
  6. در صورت تمایل کمی عصاره وانیل به آن اضافه کنید.
  7. شکر و سفیده تخم مرغ را در ظرفی جدا با همزن برقی خوب مخلوط کنید. ( همزدن مرنگ یا ترکیب همزده سفیده تخم مرغ را کمی زودتر از معمول متوقف کنید.)
  8. مخلوط مایع کیک را به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و با همزن دستی آرام هم بزنید.
  9. در انتها مایع کیک را با یک کفگیر پلاستیکی هم بزنید. (مایع کیک شما از نظر فرم و لطافت باید شبیه چیزی شود که در ویدئو نمایش داده می شود.)
  10. اگر ظرف کیک پزی شما از کنار باز می شود، قبل از قرار دادن آن در سینی آب و برای جلوگیری از ورود آب، کف و کناره های آن را ابتدا با پلاستیک و سپس با فویل بپوشانید.
  11. داخل ظرف کیک کاغذ کیک را قرار داده و سپس مایع کیک را بریزید.
  12. سطح مایع کیک را یکدست و صاف کنید.
  13. ظرف کیک را در یک سینی قرار داده و در آن آب گرم حمام (۸۰ درجه) بریزید.
  14. کیک را به مدت ۶۰ ذقیقه در فر با حرارت ۱۵۰ درجه سانتی گراد یا ۳۰۲ درجه فارنهایت قرار دهید.

نوش جان

توضیحات و نکته ها:

  • فر را حتما از قبل گرم کنید.
  • کیک شما بافتی یکدست و نرم و مرطوب خواهد داشت.
  • عطر کیک فوق العاده است و علت آن استفاده از کره زیاد است.
  • می توانید از خامه همزده بین لایه های کیک استفاد کنید و توصیف خوشمزگی آن از کلمات خارج خواهد بود.
  • برای به دست یافتن این کیک تایوانی، آشپز اشتباهات بسیاری مرتکب شده تا توانسته به بهترین دستور پخت و اندازه ها دست یابد.
  • در آخر فیلم، دو مورد از کیک هایی که به واسطه یک اشتباه کمی خراب شده اند را نمایش داده و علت آن را توضیح می دهد.
  • اگر در سطح کیک شما ترکهای نازک ایجاد شد، علت آن زیاد همزدن سفیده تخم مرغ و شکر است.
  • اگر روی کیک شکاف عمیق ایجاد شود، علت آن استفاده از آب جوش در هنگام پخت است.
  • نکته کلیدی در خوب شدن کیک شما، همزدن کافی سفیده تخم مرغ و شکر و استفاده از آب گرم ۸۰ درجه است.

نوش جان

لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=840D3AcTmcM&t=15s

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *