بهترین روش طبخ سیب زمینی سرخ کرده با پیاز+ ویدئو بی کلام با ترجمه مواد اولیه

این ویدئو از کانال آموزش آشپزی ” PhillyBoyJayCooKingShow2.0″ بیش از یک میلیون بازدید داشته است. دز این آموزش، طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده با پیاز آموزش داده شده است.

مواد لازم:

  • ۱۰ عدد سیب زمینی کوچک
  • ۱ عدد پیاز متوسط (خرد شود)
  • ۱/۴ پیمانه روغن گیاهی
  • نمک ادویه دار (۱ و نیم قاشق غذاخوری)
  • ۱ و نیم قاشق غذاخوری شکر
  • ۱ قاشق غذاخوری پودر سیر
  • ۱ قاشق چای خوری فلفل سیاه

دستور پخت:

  1. برای شروع یک ظرف بزرگ را پر از آب کرده و روی اجاق قرار دهید. هنگامی که آب جوش آمد سیب زمینی ها را داخل آن بیندازید و به مدت ۲۵ دقیقه بپزید. سپس سیب زمینی ها را دربیاورید و پوست آن ها را بکنید. بگذارید سیب زمینی ها خنک شوند. (سیب زمینی ها را به حدی می پزیم که کمی نرم شوند و نمی خواهیم که آن ها خیلی بجوشند و خیلی نرم شوند و شکل خودشان را از دست بدهند. )
  2. پیاز را به صورت باریک و بلند (رشته ای) خرد کنید.
  3. سیب زمین های پوست کنده را به قطعات سایز متوسط دایره ای خرد کنید.
  4. بعد از برش دادن سیب زمینی ها، ماهیتابه را روی گاز با شعله زیاد بگذارید. یک دقیقه روغن را روی شعله بگذارید تا داغ شود.
  5. وقتی روغن داغ شد، پیازها را اضافه کنید.
  6. بعد از یک دقیقه سیب زمینی ها را اضافه کنید.
  7. به سیب زمینی خود ادویه، نمک، شکر و پودر سیر و فلفل اضافه کنید. (شکر طعمی خاص به سیب زمینی شما می دهد.)
  8. سیب زمینی ها را به مدت ۱۵ دقیقه سرخ کنید و هرچند دقیقه یکبار آن ها را زیر و رو کنید. (هم نزنید)

لینک دانلود از یوتیوب:
https://www.youtube.com/watch?v=AqHinAPkY_w

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *