مینی چیزکیک های ساده/ برترین های شیرینی پزی جهان/ معرفی دستورپخت های پرطرفدار جهان با ترجمه کامل

چیزکیک/ طرز تهیه چیزکیک/ مینی چیز کیک/ آموزش کیک پزی/ آموزش شیرینی پزی/ برترین آموزش های یوتیوب
دستور پخت این مینی چیزکیک های خوشمزه و قشنگ از کانال آموزش آشپزی اسپانیایی زبان “El Mundo Eats” بیش از 15 میلیون بازدید داشته است.

پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/

مواد لازم برای پایه کیک:

  • خرده بیسگوئیت: 150گرم (معادل یک و نیم پیمانه)
  • کره بدون نمک آب شده: 60گرم (معادل 1/4 پیمانه)

مواد لازم برای خامه پنیری:

  • پنیر خامه ای پرچرب (همدمای اتاق): 100گرم
  • شکر: 100گرم (معادل نصف پیمانه)
  • تخم مرغ (همدمای اتاق): 2عدد
  • عصاره وانیل: 1 قاشق چای خوری
  • آب لیمو: 1قاشق غذاخوری
  • آرد همه منظوره: 14گرم (معادل یک و نیم قاشق غذاخوری)
  • خامه ترش پرچرب: 185گرم (معادل 3/4پیمانه) همدمای اتاق باشد.

مواد اختیاری:

  • مارمالاد توت فرنگی
  • یکی از انواع تمشک ها

طرز تهیه پایه بیسگوئیتی :

  1. با استفاده از یک خرد کن/ بلندر بیسگوئیت دایجستیو را خوب نرم کنید و در یک کاسه با کره آب شده مخلوط کنید.
  2. بیسگوئیت آماده شده را به صورت مساوی داخل 12 پاکت مافین بریزید. با کمک یک قاشق بیسگوئیت های هر مافین را فشرده و مسطح کنید. مافین های آماده را کنار بگزارید.

طرز تهیه خامه پنیری:

  1. با درجه آهسته میکسر، پنیر خامه ای را هم بزنید تا خماه ای شود. وقتی مشغول هم زدن پنیر هستید، شکر را کم کم اضافه کنید و سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید. هم زدن را ادامه دهید تا خوب مخلوط شود.
  2. سپس عصاره وانیل، آب لیمو و آرد را اضافه کرده و مجددا میکس کنید تا خوب مخلوط شوند. در نهایت خامه ترش را اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید.
  3. با کمک یک قاشق اسکوپ بستنی، خامه پنیری آماده شده را روی مافین ها به صورت یکنواخت پخش کنید. خیلی آرام ضربه بزنید تا سطح خامه صاف شود.
  4. در فر از پیش گرم شده با حرارت 160درجه سانتی گراد ( 320درجه فارنهایت) {مد کانونشنال) روی 23 پایینی فر به مدت 15 دقیقه قرار دهید. به حدی که وقتی ظرف را تکان می دهید، چیزکیک شما بلرزد.
  5. چیزکیک ها را از فر خارج کرده و اجازه دهید در دمال اتاق خنک شود. ظرف چیزکیک ها را در طول یک شب در یخچال نگه دارید.

می توانید چیزکیک را همانطور که آماده شده سرو کنید و یا کمی مارمالاد توت فرنگی و یک تمشک تزیین کنید. .

نکته ها:

  • از همزدن اضافه پنیر اجتناب کنید تا اینکه چیزکیک شما ترک برندارد.
  • از حرارت سنج پورتابل فر استفاده کنید تا درجه حرارت فر شما مناسب و دقیق باشد.
  • جدا کردن چیزکیک از ظرف پس از قرار دادن آن در یخچال آسان تر است.
  • چیزکیک ها را به مدت طولانی در دمای اتاق قرار ندهید تا شکل خود را از دست ندهند. حداکثر نیم ساعت.
  • می توانید به مدت 6 ماه چیزکیک ها را داخل فریزر نگه دارید.

نوش جان

لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=XnxhRYtE2N0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *