مینی چیزکیک های ساده/ برترین های شیرینی پزی جهان/ معرفی دستورپخت های پرطرفدار جهان با ترجمه کامل
چیزکیک/ طرز تهیه چیزکیک/ مینی چیز کیک/ آموزش کیک پزی/ آموزش شیرینی پزی/ برترین آموزش های یوتیوب
دستور پخت این مینی چیزکیک های خوشمزه و قشنگ از کانال آموزش آشپزی اسپانیایی زبان “El Mundo Eats” بیش از ۱۵ میلیون بازدید داشته است.
پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/
مواد لازم برای پایه کیک:
- خرده بیسگوئیت: ۱۵۰گرم (معادل یک و نیم پیمانه)
- کره بدون نمک آب شده: ۶۰گرم (معادل ۱/۴ پیمانه)
مواد لازم برای خامه پنیری:
- پنیر خامه ای پرچرب (همدمای اتاق): ۱۰۰گرم
- شکر: ۱۰۰گرم (معادل نصف پیمانه)
- تخم مرغ (همدمای اتاق): ۲عدد
- عصاره وانیل: ۱ قاشق چای خوری
- آب لیمو: ۱قاشق غذاخوری
- آرد همه منظوره: ۱۴گرم (معادل یک و نیم قاشق غذاخوری)
- خامه ترش پرچرب: ۱۸۵گرم (معادل ۳/۴پیمانه) همدمای اتاق باشد.
مواد اختیاری:
- مارمالاد توت فرنگی
- یکی از انواع تمشک ها
طرز تهیه پایه بیسگوئیتی :
- با استفاده از یک خرد کن/ بلندر بیسگوئیت دایجستیو را خوب نرم کنید و در یک کاسه با کره آب شده مخلوط کنید.
- بیسگوئیت آماده شده را به صورت مساوی داخل ۱۲ پاکت مافین بریزید. با کمک یک قاشق بیسگوئیت های هر مافین را فشرده و مسطح کنید. مافین های آماده را کنار بگزارید.
طرز تهیه خامه پنیری:
- با درجه آهسته میکسر، پنیر خامه ای را هم بزنید تا خماه ای شود. وقتی مشغول هم زدن پنیر هستید، شکر را کم کم اضافه کنید و سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید. هم زدن را ادامه دهید تا خوب مخلوط شود.
- سپس عصاره وانیل، آب لیمو و آرد را اضافه کرده و مجددا میکس کنید تا خوب مخلوط شوند. در نهایت خامه ترش را اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید.
- با کمک یک قاشق اسکوپ بستنی، خامه پنیری آماده شده را روی مافین ها به صورت یکنواخت پخش کنید. خیلی آرام ضربه بزنید تا سطح خامه صاف شود.
- در فر از پیش گرم شده با حرارت ۱۶۰درجه سانتی گراد ( ۳۲۰درجه فارنهایت) {مد کانونشنال) روی ۲۳ پایینی فر به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید. به حدی که وقتی ظرف را تکان می دهید، چیزکیک شما بلرزد.
- چیزکیک ها را از فر خارج کرده و اجازه دهید در دمال اتاق خنک شود. ظرف چیزکیک ها را در طول یک شب در یخچال نگه دارید.
می توانید چیزکیک را همانطور که آماده شده سرو کنید و یا کمی مارمالاد توت فرنگی و یک تمشک تزیین کنید. .
نکته ها:
- از همزدن اضافه پنیر اجتناب کنید تا اینکه چیزکیک شما ترک برندارد.
- از حرارت سنج پورتابل فر استفاده کنید تا درجه حرارت فر شما مناسب و دقیق باشد.
- جدا کردن چیزکیک از ظرف پس از قرار دادن آن در یخچال آسان تر است.
- چیزکیک ها را به مدت طولانی در دمای اتاق قرار ندهید تا شکل خود را از دست ندهند. حداکثر نیم ساعت.
- می توانید به مدت ۶ ماه چیزکیک ها را داخل فریزر نگه دارید.
نوش جان
لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=XnxhRYtE2N0