طرز تهیه کرمی ترین چیزکیک / آموزش آشپزی ملل با ترجمه

چیزکیک/ طرز تهیه چیزکیک/ طرز تهیه چیزکیک کرمی/ بهترین روش برای تهیه چیزکیک
چیزکیک، چه کیک باشد و چه تارت، بی شک دوست داشتنی ترین دسر در سرتاسر دنیاست. این آموزش با حدود 6میلیون بازدید یکی از آموزش های پرطرفدار یوتیوب است که از کانال میلیونی “Tasty ” انتخاب شده است. این کانال با بیش از 20میلیون عضو، یکی از پرطرفدارترین کانال های آشپزی یوتیوب است. ترجمه مواد اولیه و طرز تهیه را در ادامه مشاهده کنید.

پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/

مراحل تهیه و مواد لازم طبق ویدئو:

  1. کف ظرف فر را با روغن یا کره چرب کنید.
  2. دورتادور ظرف فر را لایه ای از کاغذ روغنی قرار دهید. این کار باعث می شود که کناره های کیک شما بعد از جداکردن از ظرف، نرم و صاف باشد.
  3. برای تهیه کراست یا لایه زیری چیزکیک شما تنها به سه ماده اولیه نیاز خواهید داشت: بیسکوییت: 7 اونس (هر اونس معادل با 28 گرم است در نتیجه شما به مقدار حدود 200گرم بیسکوئیت نیاز خواهید داشت) شکر 1قاشق غذاخوری، کره آب شده: 5 قاشق غذاخوری. این سه ماده را داخل بلندر ریخته تا خوب آسیاب شود. ترکیب کره و شکر باعث می شود که مواد خوب به همدیگر متصل شوند.
  4. یک لایه بیسکوئیتی در کف ظرف فر که از قبل چرب کردید بریزید. بهتر است این لایه نازک باشد. البته خیلی ها دوست دارند که یک لایه بیسکویتی دورتادور کیک نیز باشد. همه اینها به سلیقه شما برمی گردد.
  5. از یک وسیله مانند لیوان استفاده کنید تا سطح بیسکویتی کف چیز کیک را صاف و یکدست کنید.
  6. اکنون کف بیسکویتی کیک را داخل فر گذاشته به مدت 10-80دقیقه (180درجه سانتی گراد یا 350درجه فارنهایت) تا به رنگ قهوه ای طلایی درآید. قبل از ریختن خامه روی آن اجازه دهید کاملا خنک شود. (اگر بیسکویت را در فر قرار ندهید، احتما قاطی شدن آن با خامه کیک وجود دارد.)

مواد لازم و طرز تهیه خامه کیک:

  1. پنیر خامه ای: 4 قالب یا 8 اونس (معادل 225 گرم) به هیچ عنوان از پنیر کم چرب استفاده نکنید.
  2. شکر: 2 پیمانه
  3. با استفاده از همزن برقی پنیر خامه ای و شکر را مخلوط کنید.
  4. نکته: همه مواد لبنی شما باید هم دمای اتاق باشند.
  5. نصف پیمانه خامه پرچرب و غلیظ به مخلوط پنیر و شکر اضافه کنید و به همزدن ادامه دهید. (می توانید این ماده را از چیزکیک خود حذف کنید.
  6. 2 پیمانه خامه ترش، 5 قاشق غذاخوری آرد و کمی نمک به مخلوط بالا اضافه کرده و به همزدن ادامه دهید. (آرد کمک می کند که خامه چیزکیک خودش را بهتر نگه دارد و ترک برندارد)
  7. برای طعم دار کردن کیک از وانیل استفاده کنید. در اینجا سرآشپز از یک غلاف کامل وانیل استفاده کرده است. به جای آم می توانید از کمی عصاره وانیل استفاده کنید.
  8. 4عدد تخم مرغ را یکی یکی به مخلوط خامه اضافه کنید و هم بزنید. (تخم مرغ ها را با هم اضافه کنید.(
  9. نکته مهم: به محض مخلوط شدن کامل همه تخم مرغ ها در خامه، همزدن را متوقف کنید. همزدن زیادی باعث سفت شدن خامه کیک شما می شود.
  10. خامه آماده شده را روی سطح بیسکویتی بریزید و سطح آن را صاف کنید.
  11. برای جلوگیری از ورود قطره ای آب به داخل چیزکیک، بهتر است دورتادور ظرف خود را با فویل آلومینیوم بپوشانید.
  12. ظرف کیک را داخل یک سینی بزرگ و عمیق قرار دهید. دورتادور ظرف کیک را تا ارتفاع حدود 3 سانتی متر از کف آن آب گرم بریزید. (آب دورتادور ظرف از خشکی کیک جلوگیری می کند و فضای مرطوبی داخل فر ایجاد می کند.)
  13. کیک را به مدت 1 ساعت در فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد (350درجه فارنهایت) قرار دهید. سپس فر را خاموش کرده و کیک را به مدت 1 ساعت دیگر داخل فر نگه دارید تا عملیات پخت چیزکیک کامل شود. (به سرعت خارج کردن چیزکیک بعد از خاموش کردن کیک باعث می شود که عملیات پخت کامل نشود بعلاوه یک ساعت اضافه در فر رنگ بهتری به کیک شما می دهد.)
  14. نکته: علت ایجاد ترک در خامه شما: زیاد همزدن خامه، استفاده نکردن از آب دور ظرف کیک، حرارت بالای فر
  15. اگر کیک شما ترک برداشت می توانید با مخلوط کمی خامه ترش (2 پیمانه)، شکر (2قاشق غذاخوری) و یک قاشق غذاخوری عصاره وانیل، روی آن را بپوشانید. این خامه خوشمزه را حتی می توانید روی کیک یکدست و صاف خود بکشید چرا که آن را خوشمزه تر می کند. پس از قرار دادن یک لایه خامه ترش روی چیزکیک، آن را به مدت 15-10 دقیقه در فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد (350درجه فارنهایت) قرار دهید. (اینبار نیازی به قرار دادن ظرف کیک داخل سینی آب ندارید.)
  16. مجددا یک ساعت کیک را داخل فر خاموش قرار دهید تا مراحل پخت کامل شود.
  17. توجه داشته باشید که این مرحله تنها در صورتی لازم است که شما لایه خامه اضافه روی چیزکیک قرار داده باشید.
  18. چیزکیک را داخل کاور پلاستیکی به مدت یک شب (حداقل 4 ساعت) داخل یخچال قرار دهید. (فراموش نکنید قبل از قراردادن آن داخل یخچال، دور کیک را با یک کارد از کاغذ جدا کنید و با تکانی به ظرف کیک آن را از ظرف جدا کنید)
  19. نکته: برای برش دادن چیز کیک بهتر است ابتدا کارد را داخل آب جوش فروکنید و سپس آن را با حوله ای خشک کنید. کارد داغ کناره های صاف و لطیفی در هر برش ایجاد میکند. (برای هر برش اینکار را تکرار کیند)

خسته نباشید. نوش جان

لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=Ov4u0ARMWKQ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *