چیزکیک توت فرنگی بدون تخم مرغ، بدون پخت، بدون فر/ چیزکیک با بیسگوئیت و ژله/ معرفی دستورپخت های پرطرفدار جهان با ترجمه کامل

چیزکیک/ طرز تهیه چیزکیک/ چیزکیک یخچالی/ آموزش کیک پزی/ آموزش شیرینی پزی/ آموزش پربازدیدهای یوتیوب
این ویدئو آموزشی با ۲۰میلیون بازدید در مدت زمان یک سال، از کانال “HidaMari Cooking” انتخاب شده است و یکی از آموزش های پرطرفدار چیزکیک در یوتیوب است.

پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/

مواد لازم برای تهیه کیک ۱۵ سانتی:

  • بیسگوییت: ۱۰۰گرم
  • کره آب شده: ۳۰گرم
  • پنیر خامه ای: ۲۰۰گرم
  • خامه ترش: ۹۰گرم
  • شکر: ۳۰گرم
  • شیر: ۳۰گرم
  • ژلاتین: ۶گرم
  • پوره توت فرنگی: ۸۰گرم
  • خامه پرچرب: ۲۰۰میل
  • شکر: ۱۵گرم

مواد لازم برای تهیه پوره توت فرنگی

  • توت فرنگی: ۲۲۰گرم
  • شکر: ۳۰گرم
  • آب لیمو: ۱۰گرم

مواد لازم برای تهیه ژله توت فرنگی

  • پوره توت فرنگی: ۱۵۰گرم
  • آب: ۳۵ گرم
  • ژلاتین: ۵گرم

مواد لازم برای تهیه ژله لیمویی

  • آب: ۲۰۰گرم
  • آب لیمو: ۱۰گرم
  • شکر: ۴۰گرم
  • ژلاتین: ۷گرم
  • توت فرنگی

مراحل تهیه کیک:

  1. بیسگوییتها را داخل یک زیپ کیپ کلفت بکوبید.
  2. کره آب شده (۳۰گرم) را به بیسگوییتهای داخل پلاستیک اضافه کرده و مخلوط کنید.
  3. مخلوط بیسگوییت و کره را داخل ظرف کیک مناسب ریخته و با کمک کفکیر آنها را متراکم و سطح آن را صاف کنید.
  4. خامه ترش و پنیر خامه ای را مخلوط کنید.
  5. شکر (۳۰گرم) را به خامه اضافه کرده و مخلوط کنید.
  6. شیر (۳۰گرم) را با ژلاتین (۶گرم) مخلوط کنید.
  7. داخل یک کاسه کمی بزرگتر آب داغ ریخته و کاسه شیر و ژلاتین را داخل آن کاسه قرار داده و شروع به همزدن کنید تا ژلاتین کاملا در شیر حل شود.
  8. ترکیب ژلاتین و شیر را به مخلوط خامه و پنیر اضافه کنید.
  9. توت فرنگی خرد شده (۲۲۰گرم) را با شکر (۳۰گرم) و آب لیمو (۱۰گرم) روی حرارت مخلوط کنید. سپس با کمک مخلوط کن یا گوشت کوب برقی مخلوط توت فرنگی و شکر را میکس کنید تا پوره شما آماده شود.
  10. پوره توت فرنگی (۸۰گرم) را به مخلوط خامه اضافه کنید.
  11. پانزده گرم شکر را به ۲۰۰میل خامه پرچرب اضافه کرده و با همزن برقی مخلوط کنید.
  12. خامه همزده را به مابقی مواد اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
  13. خامه توت فرنگی را روی بیسگوئیت بریزید.
  14. به مدت ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید.

مراحل تهیه ژله توت فرنگی

  1. ژلاتین (۵گرم) را در آب (۳۵گرم) حل کنید. ( ظرف ژلاتین و آب را داخل کاسه آب داغ قرار داده و هم بزنید.)
  2. محلول ژلاتین را داخل ۱۵۰گرم پوره توت فرنگی بریزید.
  3. ژله توت فرنگی را روی خامه کیک ریخته و به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید.

مراحل تهیه ژله لیمو

  1. ژلاتین (۷گرم) را داخل آب (۱۰۰گرم) حل کنید.
  2. در ظرفی دیگرشکر (۴۰گرم) را داخل آب (۱۰۰گرم) و آب لیمو (۱۰گرم) روی حرارت حل کنید.
  3. محلول ژلاتین را داخل شربت آب لیمو بریزید.
  4. مخلوط شربت آب لیمو و ژلاتین را داخل یک ظرف بزرگ پر از آب یخ قرار داده و هم بزنید.
  5. توت فرنگی و برش های آن را روی کیک بچینید و ژله لیمو را روی آن بریزید.
  6. به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
  7. به مدت ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید.

نوش جان

لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=2utgqRCAIr4

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *