چیزکیک توت فرنگی بدون تخم مرغ، بدون پخت، بدون فر/ چیزکیک با بیسگوئیت و ژله/ معرفی دستورپخت های پرطرفدار جهان با ترجمه کامل
چیزکیک/ طرز تهیه چیزکیک/ چیزکیک یخچالی/ آموزش کیک پزی/ آموزش شیرینی پزی/ آموزش پربازدیدهای یوتیوب
این ویدئو آموزشی با ۲۰میلیون بازدید در مدت زمان یک سال، از کانال “HidaMari Cooking” انتخاب شده است و یکی از آموزش های پرطرفدار چیزکیک در یوتیوب است.
پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/
مواد لازم برای تهیه کیک ۱۵ سانتی:
- بیسگوییت: ۱۰۰گرم
- کره آب شده: ۳۰گرم
- پنیر خامه ای: ۲۰۰گرم
- خامه ترش: ۹۰گرم
- شکر: ۳۰گرم
- شیر: ۳۰گرم
- ژلاتین: ۶گرم
- پوره توت فرنگی: ۸۰گرم
- خامه پرچرب: ۲۰۰میل
- شکر: ۱۵گرم
مواد لازم برای تهیه پوره توت فرنگی
- توت فرنگی: ۲۲۰گرم
- شکر: ۳۰گرم
- آب لیمو: ۱۰گرم
مواد لازم برای تهیه ژله توت فرنگی
- پوره توت فرنگی: ۱۵۰گرم
- آب: ۳۵ گرم
- ژلاتین: ۵گرم
مواد لازم برای تهیه ژله لیمویی
- آب: ۲۰۰گرم
- آب لیمو: ۱۰گرم
- شکر: ۴۰گرم
- ژلاتین: ۷گرم
- توت فرنگی
مراحل تهیه کیک:
- بیسگوییتها را داخل یک زیپ کیپ کلفت بکوبید.
- کره آب شده (۳۰گرم) را به بیسگوییتهای داخل پلاستیک اضافه کرده و مخلوط کنید.
- مخلوط بیسگوییت و کره را داخل ظرف کیک مناسب ریخته و با کمک کفکیر آنها را متراکم و سطح آن را صاف کنید.
- خامه ترش و پنیر خامه ای را مخلوط کنید.
- شکر (۳۰گرم) را به خامه اضافه کرده و مخلوط کنید.
- شیر (۳۰گرم) را با ژلاتین (۶گرم) مخلوط کنید.
- داخل یک کاسه کمی بزرگتر آب داغ ریخته و کاسه شیر و ژلاتین را داخل آن کاسه قرار داده و شروع به همزدن کنید تا ژلاتین کاملا در شیر حل شود.
- ترکیب ژلاتین و شیر را به مخلوط خامه و پنیر اضافه کنید.
- توت فرنگی خرد شده (۲۲۰گرم) را با شکر (۳۰گرم) و آب لیمو (۱۰گرم) روی حرارت مخلوط کنید. سپس با کمک مخلوط کن یا گوشت کوب برقی مخلوط توت فرنگی و شکر را میکس کنید تا پوره شما آماده شود.
- پوره توت فرنگی (۸۰گرم) را به مخلوط خامه اضافه کنید.
- پانزده گرم شکر را به ۲۰۰میل خامه پرچرب اضافه کرده و با همزن برقی مخلوط کنید.
- خامه همزده را به مابقی مواد اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
- خامه توت فرنگی را روی بیسگوئیت بریزید.
- به مدت ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید.
مراحل تهیه ژله توت فرنگی
- ژلاتین (۵گرم) را در آب (۳۵گرم) حل کنید. ( ظرف ژلاتین و آب را داخل کاسه آب داغ قرار داده و هم بزنید.)
- محلول ژلاتین را داخل ۱۵۰گرم پوره توت فرنگی بریزید.
- ژله توت فرنگی را روی خامه کیک ریخته و به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید.
مراحل تهیه ژله لیمو
- ژلاتین (۷گرم) را داخل آب (۱۰۰گرم) حل کنید.
- در ظرفی دیگرشکر (۴۰گرم) را داخل آب (۱۰۰گرم) و آب لیمو (۱۰گرم) روی حرارت حل کنید.
- محلول ژلاتین را داخل شربت آب لیمو بریزید.
- مخلوط شربت آب لیمو و ژلاتین را داخل یک ظرف بزرگ پر از آب یخ قرار داده و هم بزنید.
- توت فرنگی و برش های آن را روی کیک بچینید و ژله لیمو را روی آن بریزید.
- به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
- به مدت ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید.
نوش جان
لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=2utgqRCAIr4