تا به حال بادمجان را به این روش طبخ کرده اید؟ دستور پخت غذا با بازدید میلیونی!/ آموزش آشپزی های پرطرفدار یوتیوب با ترجمه

دستور پخت غذا با بادمجان/ غذای لذیذ و جدید با بادمجان/ آشپزی ترکیه ای/ آشپزی ملل/ آموزش غذا با بادمجان
آیا تا به حال بادمجان را به این روش طبخ کرده اید؟ غذایی که بعد از یک بار امتحان دست از پختنش بر نخواهید داشت! غذای لذیذ با بادمجان که در دوماه بازدید فوق العاده ۳۲ میلیونی داشت و تبدیل به پربازدید ترین ویدئو کانال آموزش آشپزی ترکی “GÜLSÜMÜN SARAYI TV” شد.

آموزش های دیگر این کانال را در لینک مقابل مشاهده کنید: https://www.youtube.com/channel/UCXL8AQAyGu-g2YSG7QzDBIg

پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/

مواد لازم:

  • گوشت چرخ کرده: ۲۰۰گرم
  • پیاز: ۱عدد
  • سیر: ۲حبه
  • نمک: ۱ قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه، آویشن، پاپریکا
  • آرد: ۱٫۲ قاشق غذاخوری
  • روغن: ۳ قاشق غذاخوری
  • بادمجان: ۲عدد
  • نمک: ۱ قاشق غذاخوری
  • آب: ۲ لیتر

مواد لازم برای سس غذا:

  • رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک: ۱٫۲ قاشق چایخوری
  • آب: ۱٫۵ لیوان (۳۰۰میل)
  • روغن مایع برای سرخ کردن

مراحل تهیه غذا:

  1. یک قاشق غذاخوری نمک را در دو لیت آب حل کنید.
  2. دو عدد بادمجان تپلی را آن طور که در ویدئو نمایش داده شده برش دهید.
  3. بادمجان های برش داده شده را به مدت ۲۰دقیقه داخل آب نمک خیس دهید. (آب نمک، تخلی بادمجان را می گیرد)
  4. گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، سیر رنده شده، ادویه ها (آویشن، فلفل قرمز، نمک) ، آرد و ۳ قاشق روغن مخلوط کنید. گوشت را ورز دهید.
  5. بادمجان ها را از آب نمک خارج کرده و خوب خشک کنید.
  6. گوشت چرخ کرده آماده شده را لا به لای شیارهای بادمجان جا دهید.
  7. بادمجان های کمر پر ! را در روغن سرخ کنید. (روی شعله تیز گاز)
  8. برای سس غذا، رب، نمک و آب را با هم مخلوط کنید و روی بادمجان های سرخ کرده بریزید.
  9. بادمجان ها و سس را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید. به محض اینکه سس غذا شروع به جوشیدن کرد، حرارت را تا حد امکان پایین آورید و بگذارید روی حرارت کم به مدت نیم ساعت بپزد.

نوش جان

لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=pD157BL2QEY

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *