آموزش آشپزی ایتالیایی با ترجمه/ دسر بادام و پرتغال/ یک شیرینی نرم و خوشمزه

طرز تهیه این دسر خوشمزه و ساده ایتالیایی با بازدید میلیونی، طرفداران بسیاری پیدا کرده است. ویدئو از کانال آشپزی Tutti a Tavola انتخاب شده است.

پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/

مواد لازم:

  • پودر بادام: ۲۰۰گرم
  • شکر: ۱۰۰گرم
  • سفیده تخم مرغ: ۱ تا ۲ عدد (بسته به میزانی که خمیر نیاز داشته باشد.)
  • پوست نصف یک پرتغال (قسمت نارنجی آن جدا شود)
  • آب پرتغال: ۳ قاشق غذاخوری
  • پودر قند
  • مربا یا مارمالاد پرتغال

طرز تهیه:

  1. پودر بادام و شکر را با هم مخلوط کنید.
  2. پوست نصف یک پرتغال را جدا کرده( یک لایه نازک از قسمت نارنجی آن جدا کنید) و آن را با کمی از آرد و شکر داخل میکسر خوب ریز کنید.
  3. مخلوط پوست پرتغال میکس شده را به پودر بادام و شکر اضافه کنید. نصف سفیده تخم مرغ و آب پرتغال را به آرد اضافه کرده و هم بزنید.
  4. اگر خمیر خشک بود، مجددا کمی سفیده تخم مرغ اضافه کنید تا خمیر شما از لحاظ لطافت و نرمی شبیه چیزی شود که در ویدئو نمایش داده شده است.
  5. نکته مهم: سفیده تخم مرغ را کم کم اضافه کنید تا وقتی خمیر به حد نرمی مورد نظر رسید، مابقی آن را اضافه نکنید و خمیر شما خیلی شل نشود.
  6. سطح تخته آشپزخانه را کمی پودر خاک قند بریزید و خمیر را آنگونه که در ویدئو نمایش داده شده لوله کنید و برش دهید.
  7. اگر خمیر چسبناک بود، پودر قند بیشتری بریزید.
  8. تکه های خمیر را داخل خاک قند بغلتانید.
  9. در مرکز شیرینی ها، مربای پرتغال بریزید.
  10. شیرینی ها را در فر با حرارت ۲۰۰درجه به مدت ۱۵-۱۰ دقیقه قرار دهید.

نوش جان

لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=EMaMis1x9k4

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *