طرز تهیه بمبولونی پیراشکی خوشمزه ایتالیایی/ آموزش بهترین های آشپزی بین الملل با ترجمه کامل

بومبولونی نوعی پیراشکی است که در شهر فلورانس ایتالیا محبوبیت فراوانی دارد. بمبولونی ها نه تنها ظاهری هوس انگیز دارند، بلکه اسمشان هم به نظر خوشمزه می آید.این دونات های ایتالیایی را از یک خمیر مخمر نرم تهیه می کنند، سپس آن را سرخ کزده و در شکر می غلتانند. درون بمبولونی را هم با خامه شیرینی یا شکلات آب شده و مربا پر می کنند. این ویدئو با نزدیک به سه میلیون بازدید، یکی از آموزش های پرطرفدار کانال آموزش آشپزی ایتالیایی “
Tutti a Tavola” است.

مواد لازم:

  • آرد: ۵۰۰گرم
  • تخم مرغ: ۲عدد
  • شیر یا آب: ۲۰۰گرم
  • خمیر مایه خشک: ۴گرم (یا ۱۵ گرم خمیر مایه تازه)
  • شکر: ۱۰۰گرم
  • کره یا روغن گیاهی: ۵۰گرم
  • وانیل
  • نمک
  • مربای آلبالو
  • مربای زردآلو
  • خاک قند

مراحل تهیه دونات

  1. ۲عدد تخم مرغ، ۴گرم خمیرمایه، ۱۰۰گرم شکر و را به ۵۰۰ گرم آرد اضافه کرده و مخلوط کنید.
  2. شیر (آب) گرم را در چند مرحله به مواد اضافه کنید و به همزدن ادامه دهید.
  3. روغن گیاهی را به مخلوط اضافه کنید.
  4. عصاره وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.
  5. نمک را به مخلوط اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید.
  6. خمیر را ورز دهید تا نرم شود.
  7. هرکجا احتیاج بود از آرد استفاده کنید تا خمیر حالت چسبناکی را از دست بدهد.
  8. کف یک کاسه مناسب را چرب کنید و خمیر را داخل آن قرار دهید تا استراحت کند.
  9. روی ظرف را با پلاستیک بپوشانید و به مدت دو ساعت (یا تا زمانی که حجم خمیر دوبرابر شود) به آن استراحت دهید.
  10. روی تخته کار خود کمی آرد بپاشید و خمیر را روی سطح پخش کنید. روی خمیر هم کمی آرد بپاشید. می توانید از وردنه استفاده کنید تا خمیر را به قطر مورد نظر برسانید.
  11. با استفاده از یک لیوان قالب بزنید.
  12. اضافه خمیر را در ظرفی نگه دارید تا بعدا از آن استفاده کنید.
  13. مرکز هر کدام از قالب های برش داده شده از خمیر را با انگشت کمی گود کنید و داخل آن را مربای آلبالو (۱ قاشق چای خوری) بریزید. (می توانید به جای مربا از خامه همزده یا نوتلا نیز استفاده کنید)
  14. دورتادو خمیر بومبولونی ها را کمی با فرچه و آب تر کنید تا خمیر به خوبی روی آن بچسبد.
  15. تکه های خمیر دایره ای آماده بدون مربا را روی قسمتهای مربا دار قرار داده و مجددا با استفاده از یک لیوان توپ های پیراشکی را شکل دهید. (تماشای ویدئو توصیه می شود)
  16. کف سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و پیراشکی ها را روی آن بچینید.
  17. روی پیراشکی ها را بپوشانید و حدود یک ساعت به آن استراحت دهید تا حجم پیراشکی ها دوبرابر شود.
  18. روی پیراشکی ها تخم مرغ بمالید.
  19. مدت ۲۵-۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه (۱۷۵درجه) قرار دهید.
  20. کمی پودر قند (آیسینگ شوگر) را با شکر مخلوط کنید. (آیسینگ شوگر ماده ای ارزشمند است که از سفیده تخم مرغ و پودر قند تشکیل شده است. از آیسینگ برای تزئین کیک و شیرینی بسیار استفاده شده و با پودر قند معمولی تفاوت دارد.  آیسینگ با نام رویال آیسینگ نیز مشهوره بوده و در قنادی ها موجود است.)
  21. روی پیراشکی ها را با مارمالاد زردآلو و سپس پودر قند بپوشانید.

نوش جان

با نظرات خود ما را در انتخاب دستورپخت های مناسب با سلیقه ایرانی یاری کنید.

لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=VX1Mryv0Zx0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *