دستور تهیه پنیر خامه ای خانگی+ ویدئو بی کلام همراه با ترجمه
این ویدئو با بازدید 2میلیونی، از کانالFood Code انتخاب شده است و دستور تهیه پنیرخامه ای از شیر در خانه را آموزش می دهد.
روش تهیه:
- 750 میلی لیتر شیر پرچرب را در یک ظرف کف چدنی (سنگین) بجوشانید.
- وقتی شیر کف کرد، حرارت را کم کنید.
- سه قاشق غذاخوری آب لیمو به شیر اضافه کرده و هم بزنید. (در این مرحله شیر می برد)
- گاز را خاموش کنید.
- پارچه صافی را روی یک کاسه قرار داده و شیر را از صافی رد کنید. (آب باقی مانده را دور نریزید. در ادامه به مقداری از آن نیاز پیدا خواهید کرد)
- کمی آب به پنیر اضافه کنید و سپس خوب آب پنیر را بچلانید.
- بیست دقیقه به آن زمان دهید.
- پنیر را داخل دستگاه خردکن/ غذاساز ریخته و کمی نمک به آن اضافه کنید. دستگاه را روشن کنید. با این روش پنیر نرم می شود.
- یک قاشق چای خوری آب پنیر (آبی که در مرحله 5 کنار گذاشتید) را به پنیر اضافه کنید و دوباره دستگاه غذاساز را روشن کنید.
- پنیر شما آماده است.
لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب:https://www.youtube.com/watch?v=Z9DPqd7KFNA&feature=youtu.be