دستور تهیه پنیر خامه ای خانگی+ ویدئو بی کلام همراه با ترجمه

این ویدئو با بازدید 2میلیونی، از کانالFood Code انتخاب شده است و دستور تهیه پنیرخامه ای از شیر در خانه را آموزش می دهد.

روش تهیه:

  1. 750 میلی لیتر شیر پرچرب را در یک ظرف کف چدنی (سنگین) بجوشانید.
  2. وقتی شیر کف کرد، حرارت را کم کنید.
  3. سه قاشق غذاخوری آب لیمو به شیر اضافه کرده و هم بزنید. (در این مرحله شیر می برد)
  4. گاز را خاموش کنید.
  5. پارچه صافی را روی یک کاسه قرار داده و شیر را از صافی رد کنید. (آب باقی مانده را دور نریزید. در ادامه به مقداری از آن نیاز پیدا خواهید کرد)
  6. کمی آب به پنیر اضافه کنید و سپس خوب آب پنیر را بچلانید.
  7. بیست دقیقه به آن زمان دهید.
  8. پنیر را داخل دستگاه خردکن/ غذاساز ریخته و کمی نمک به آن اضافه کنید. دستگاه را روشن کنید. با این روش پنیر نرم می شود.
  9. یک قاشق چای خوری آب پنیر (آبی که در مرحله 5 کنار گذاشتید) را به پنیر اضافه کنید و دوباره دستگاه غذاساز را روشن کنید.
  10. پنیر شما آماده است.

لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب:https://www.youtube.com/watch?v=Z9DPqd7KFNA&feature=youtu.be

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *