بال سوخاری اسپایسی در منزل با سرآشپز باک

بال سوخاری اسپایسی پیشنهاد امروز سرآشپز باک برای کسانی که خیلی نگران چربی و چاقی نیستند.

تهیه بال سوخاری برشته و سوخاری در منزل با کمک سرآشپز باک:

مواد لازم جهت تهیه بال سوخاری اسپایسی:

بال مرغ به اندازه مورد نیاز

2قاشق غذاخوری پودر سوخاری

1قاشق چای خوری نمک

یک دوم قاشق چای خوری پودر پیاز

یک قاشق چای خوری پودر سیر

یک قاشق چای خوری پودر پاپریکا

یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه

البته شما می توانید هر ادویه دیگری که دوست داشتید به این مواد اضافه کنید

مواد لازم برای تهیه سس بال سوخاری

یک چهارم فنجان کره

یک چهارم تا یک دوم فنجان سس تند قرمز

یک قاشق چای خوری سس ورستر شایر (اختیاری)

یک تا سه قاشق غذاخوری عسل (اختیاری)

شکر قهوه ای (اختیاری)

طرز تهیه بال سوخاری فوق العاده برشته و صدا دار در فر

من معمولا هنگام پخت مرغ، پوست آن را جدا می کنم اما برای تهیه بال سوخاری این کار را نمی کنم چرا که همین پوست باعث خوشمزه شدن بال سوخاری ها می شود.

  1. ابتدا تکه های بال مرغ را با یک حوله خوب خشک می کنیم تا آب آنها گرفته شود.
  2. پودر سوخاری را با ادویه هایی که در دستور غزایی آمد خوب مخلوط می کنیم
  3. بال های مرغ را با مخلوط آرد سوخاری و ادویه ها خوب مخلوط می کنیم تا حدی که بال ها حالت خشکی به خود بگیرند
  4. بر روی سینی فر فویل آلومینیوم می کشیم و روی آن را سینی مشبکی فلزی قرار می دهیم تا روغن بال ها هنگام سوخاری شدن به پایین بریزد و حرارت به صورت مناسبی در میان بالها جریان پیدا کند.
  5. بر روی سینی مشبک کمی روغن اسپری می کنیم تا بال ها به آن نچسبد و سپس مرغ ها را روی آن می چینیم و در فر با دمای 425 درجه قرار می دهیم.
  6. در کل بال های مرغ را به مدت 50 تا 60 دقیقه در فر می گذاریم و به فاصله هر 20 دقیقه سینی را خارج کرده و بال ها را زیر و رو می کنیم

طرز تهیه سس

  1. در یک ظرف مناسب کره را آب می کنیم
  2. مقدار برابر با کره سس قرمز تند به آن اضافه می کنیم
  3. کمی سس ورستر شایر به مخلوط اضافه می کنیم
  4. اگر می خواهید که سس شما شیرین شود می توانید مقداری عسل به آن اضاقه کنید.
  5. مواد را خوب مخلوط و گرم کنید

می توانید بال های سوخاری را خوب با سس تند مخلوط و بعد سرو کنید و همینطور می توانید بالهای سوخاری برشته را بدون مخلوط کردن در سس نوش جان بفرمایید. مخلوط کردن بالها با سس کمی از حالت برشتگی ان کم می کند.

نکته : از آنجا که پوست مرغ به اندازه کافی چربی دارد ما نیازی به اضافه کردن روغن یا روغن زیتون نداریم.

توضیحات: سس ورستر شایر با نام اصلی Worcestershire sauce   از سس های بسیار کاربردی در پخت غذا و انواع سس و سالاد است . این سس را در ایران به نام های ووستر شر ، ورستر سایر ، ورچستر ، ووستاشر و تلفظ های دیگری نیز می شناسند . به نظر من بهتر است نام این سس را شبیه تلفظ نام اصلی  آن بیان نمود ( ووستر شر ) اما به هر حال نام این سس در ایران ورچستر یا ورستر شایر متداول گشته است . این سس طعم و مزه بسیار خاصی دارد و برای طعم دهی به انواع غذاها به خصوص غذاهای گوشتی و انواع سس و سالاد بسیار کاربرد دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *