طرز تهیه کیک شکلاتی خیس/ آموزش با بازدید میلیونی همراه با ترجمه

کیک شکلاتی خیس یکی از بهترین و خوشمزه ترین و پرطرفدارترین انواع کیک است. این ویدئو، با نزدیک به شش میلیون بازدید، یکی از پربازدیدترین ویدئوهای منتشر شده در خصوص تهیه و پخت کیک است. ویدئو از کانال آشپزی “Sweet Art Of Cake” انتخاب شده است. ترجمه مواد اولیه و طرز تهیه این کیک را در ادامه مشاهده می کنید:

آموزش های پربازدید آشپزی یوتیوب را در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://www.aparat.com/viraz

مواد لازم و طرز تهیه:

  • آرد: 1 پیمانه
  • پودر کاکائو: یک سوم پیمانه
  • شکر: 1 پیمانه
  • بکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
  • نمک: نصف قاشق چای خوری
  • بکینگ سودا: 1 قاشق چای خوری (همان جوش شیرین است)

مواد بالا را الک کرده و با هم مخلطوط کنید.

  • تخم مرغ بزرگ: 2 عدد
  • شیر پرچرب: نصف پیمانه
  • روغن گیاهی: یک چهارم پیمانه
  • عصاره وانیل (vanila extract) : 1 قاشق غذاخوری

2. مواد فوق را به ترکیب آرد و شکر و کاکائو اضافه کرده و با همزن برقی، هم بزنید.

3. یک تا یک و نیم قاشق چای خوری قهوه و نصف پیمانه آب جوش را با هم مخلوط کنید و به مخلوط قبل اضافه کنید و با همزن برقی به هم زدن ادامه دهید.

4. یک قاشق غذاخوری سرکه سفید اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید.

5. مخلوط را در سینی مستطیلی شکل (12*8) ریخته و در فر از پیش گرم شده با 175درجه سانتی گراد/ 347 درجه فارنهایت به مدت 40 دقیقه قرار دهید. (شما می توانید از هر اندازه و شکل سینی فری که در اختیار دارید استفاده کنید)

6. روی حرارت کم، 250 میلی لیتر شیر غلیظ را گرم کنید. (برای تهیه 400 گرم شیر غلیظ شده شیرین، سه چهارم شکر را با یک دوم پیمانه آب و یک و یک هشتم پیمانه شیر خشک مخلوط کنید و روی حرارت ملایم مخلوط کنید تا غلیظ شود. در طول این زمان مدام مایع را هم بزنید.)evaporated milk

7. به ترتیب یک دوم یمانه شکر، یک چهارم پیمانه پودر کاکائو و یک قاشق غذاخوری آرد ساده به شیر روی حرارت اضافه کنید و مرتب آن را هم بزنید.

8. گاز را خاموش کرده و 40 گرم کره به مخلوط خامه کاکائویی اضافه کنید.

نحوه برش زدن و خامه زدن کیک را در ویدئو تماشا کنید.

کیک پس از مدتی ماندن در یخچال خوشمزه تر می شود.

لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=RfhNAs597nM

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *