طرز تهیه پاستا با شیر بصورت خانگی

پاستا  یک غذای رایج و لذیذ است که با توجه به ذائقه افراد خانواده می توانید از روش های مختلف نظیر پاستا با مرغ و قارچ و پاستا چیکن آلفردو و پاستا با مرغ برای پخت آن استفاده کنید.

 

مواد لازم 

  • پاستا لوله ای : ۵۰۰ گرم
  • شیر : سه پیمانه
  • کره : ۱/۴ پیمانه
  • کره ذوب شده : یک قاشق غذاخوری
  • آرد : ۱/۴ پیمانه
  • آرد سوخاری : ۱/۲ پیمانه
  • آویشن خشک شده : ۱/۴ قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز : ۱/۴ قاشق چایخوری
  • فلفل سفید : ۱/۴ قاشق چایخوری
  • جوز هندی آسیاب شده : نوک قاشق چایخوری
  • نمک : یک قاشق چایخوری
  • خردل : یک قاشق چایخوری
  • پنیر چدار خرد شده : سه پیمانه

طرز تهیه پاستا با شیر در منزل 

ابتدا فر را روشن کنید و آن را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا به خوبی داغ شود سپس درون قابلمه ای مناسب مقداری آب بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید تا آب به دمای جوش برسد و نمک را به آب در حال جوش بیفزایید و پاستاها را درون قابلمه بریزید و اجازه دهید تا پاستا به اندازه لازم روی حرارت گاز بماند.

وقتی که مغز پاستا مقداری خام و اطراف آن نرم بود پاستا را درون آبکش بریزید.

در مرحله بعدی طرز تهیه پاستا با شیر کره را درون تابه ای مناسب بریزید سپس تابه را روی حرارت گاز قرار دهید تا کره ذوب شود و آرد را به کره بیفزایید و اجازه دهید تا آرد به مدت ۳ تا ۴ دقیقه روی حرارت بماند.

در این مدت آرد را مدام هم بزنید و زمانی که آرد کرمی رنگ شد به آن آویشن و فلفل قرمز و فلفل سفید را اضافه کنید و مواد را با یکدیگر به خوبی مخلوط نمایید.

یک پیمانه شیر به مخلوط آرد اضافه کنید و زمانی که آرد درون شیر حل شد باقی مانده شیر را به آن اضافه کنید و مواد را هم بزنید و اجازه دهید تا مخلوط این مواد روی شعله ملایم گاز بجوشند.

سپس جوز هندی و نمک را به مخلوط آرد و شیر اضافه کنید و صبر کنید تا سس مخصوص پاستا به مدت ۸ دقیقه به غلظت مناسب برسد و بعد از اینکه سس غلیظ شد شعله گاز را خاموش نمایید.

در مرحله بعدی دستور پخت پاستا با شیر ۲ و ۱/۴ پیمانه ( دو و یک چهارم پیمانه) پنیر خردل و پنیر چدار را درون سس شیر بریزید و مواد را هم بزنید تا پنیر ذوب شود سپس پاستا را درون ظرف پیرکس بریزید و سس شیر را به صورت یکنواخت روی پاستا پخش نمایید و درون ظرفی دیگر کره آب شده و پودر سوخاری را با یکدیگر ترکیب کنید و مخلوط این مواد را روی سطح پاستا بریزید و در آخر نیز ۳/۴ پیمانه پنیر چدار را روی مواد بپاشید و ظرف را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر که از قبل گرم کرده اید قرار دهید و بعد از مدت زمان ذکر شده شعله گریل را روشن نمایید تا سطح پنیر و آرد سوخاری طلایی رنگ شود سپس ظرف را درون فر خارج نمایید و پاستا را سرو کنید.

 

ویدئوی آموزش تهیه پاستا خانگی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *