این دستورپخت از مادربزرگ همه را شگفت زده کرد! شیرینی ای که در دهان آب می شود/ معرفی دستورپخت های پرطرفدار جهان با ویدئو

شیرینی پزی/ طرز تهیه شیرینی/ آموزش پخت شیرینی/ شیرینی خوشمزه ای که در دهان آب می شود/ کیک پزی/ آموزش کیک پزی/ بهترین دستورپخت های شیرینی پزی در یوتیوب
در تیتر این دستور پخت آمده ” شوهرم هفته ای سه بار از من می خواهد تا این شیرینی را بپزم”، و خب، اگر شوهر شکمویی دارید بهتر است این دستورپخت را برای بار اول امتحان نکنید! چون اگر مزه ی آن به کام همسرتان خوش آید، هفته ای سه بار ناگزیر از شیرینی پزی خواهید شد. دستور پخت کیکی که در دهان آب می شود و همه ی اعضای خانواده از خوردن چنین دسر خوشمزه ای شگفت زده خواهند شد. همه این تعریفات به کنار، این آموزش از کانال آموزش کیک پزی و شیرینی پزی lecker mit Ann، در مدت کوتاه سه هفته، 5.5 میلیون بازدید داشته است. این حجم از استقبال از یک آموزش شیرینی پزی، تعریفات آشپز از آن را به واقعیت نزدیک می کند.

آموزش های دیگر این کانال شیرینی پزی را در لینک مقابل مشاهده کنید:https://www.youtube.com/channel/UCQvqhLI2jyHZbH0MdtIj0lA

پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/


مواد لازم برای خامه:

  • تخم مرغ: 2عدد
  • شکر: 150گرم (معادل 3/4 پیمانه)
  • نشاسته ذرت: 70گرم (معادل 3-4 قاشق غذاخوری)
  • شیر: 500گرم (معادل 2.5 پیمانه)
  • مواد تا زمانی که غلیظ شوند، حرارت ببینند.
  • وانیلین
  • کره: 50گرم (معادل 3 قاشق غذاخوری)


مواد لازم برای شیرینی:

  • آب: 180گرم (معادل 18 قاشق غذاخوری)
  • کره: 90گرم (معادل 5 قاشق غذاخوری)
  • نمک و شکر: یک نیشگون
  • آرد: 130گرم (معادل 6-7 قاشق غذاخوری)
  • تخم مرغ: 3-4عدد


به مدت نیم ساعت در فر با دمای 190درجه ی سانتی گراد (375 درجه فارنهایت) پخته شود.

مراحل تهیه شیرینی:

  1. تخم مرغ و شکر را مخلوط کنید.
  2. نشاسته را اضافه کرده و مخلوط کنید.
  3. شیر را کم کم اضافه کرده و هم بزنید.
  4. حرارت دهید تا غلیظ شود.
  5. خامه را از روی حرارت برداشته و سپس وانیل را اضافه کنید.
  6. سپس 50گرم کره را اضافه کنید.
  7. اجازه دهید تا خامه کاملا خنک شود.

تهیه شیرینی:

  1. 3-4عدد تخم مرغ را هم بزنید.
  2. کمی شکر و نمک داخل آب ریخته، سپس 5 قاشق غذاخوری کره را داخل آب بریزید.
  3. آب و کره را روی حرارت قرار دهید.
  4. وقتی کره آب شد، مخلوط آب و کره را از روی حرارت برداشته و 130گرم آرد را به آن اضافه کنید. خوب مخلوط کنید تا خمیر نرمی شبیه حلوا به دست آید.
  5. خمیر به دست آمده را به مدت 1-2 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب در این مدت هم بزنید.
  6. وقتی خمیر شروع به سفت شدن کرد، از روی حرارت بردارید.
  7. اجازه دهید تا خمیر کم کم خنک شود.
  8. تخم مرغ ها را کم کم به خمیر اضافه کرده و هم بزنید. (تماشای ویدئو توصیه می شود)
  9. خمیر آماده شده را داخل قیف ریخته و مانند آنچه در ویدئو نمایش داده شده است، شیرینی ها را روی کاغذ روغنی به صورت لوله ای بریزید.
  10. به مدت نیم ساعت با حرارت 190 درجه سانتی گراد در فر قرار دهید.
  11. داخل نان شیرینی ها را سوراخ کرده، خامه را داخل قیف ریخته و درون نان ها را با خامه پر کنید.

نوش جان

لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب:https://www.youtube.com/watch?v=MnlxCh8ojAQ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *