آموزش آشپزی ایتالیایی با ترجمه/ دسر بادام و پرتغال/ یک شیرینی نرم و خوشمزه
طرز تهیه این دسر خوشمزه و ساده ایتالیایی با بازدید میلیونی، طرفداران بسیاری پیدا کرده است. ویدئو از کانال آشپزی Tutti a Tavola انتخاب شده است.
پربازدیدترین آموزش های آشپزی یوتیوب را همراه با ترجمه کامل مواد اولیه و طرز تهیه در سایت و کانال آپاراتی ویراز جستجو کنید: https://viraz.ir/
مواد لازم:
- پودر بادام: 200گرم
- شکر: 100گرم
- سفیده تخم مرغ: 1 تا 2 عدد (بسته به میزانی که خمیر نیاز داشته باشد.)
- پوست نصف یک پرتغال (قسمت نارنجی آن جدا شود)
- آب پرتغال: 3 قاشق غذاخوری
- پودر قند
- مربا یا مارمالاد پرتغال
طرز تهیه:
- پودر بادام و شکر را با هم مخلوط کنید.
- پوست نصف یک پرتغال را جدا کرده( یک لایه نازک از قسمت نارنجی آن جدا کنید) و آن را با کمی از آرد و شکر داخل میکسر خوب ریز کنید.
- مخلوط پوست پرتغال میکس شده را به پودر بادام و شکر اضافه کنید. نصف سفیده تخم مرغ و آب پرتغال را به آرد اضافه کرده و هم بزنید.
- اگر خمیر خشک بود، مجددا کمی سفیده تخم مرغ اضافه کنید تا خمیر شما از لحاظ لطافت و نرمی شبیه چیزی شود که در ویدئو نمایش داده شده است.
- نکته مهم: سفیده تخم مرغ را کم کم اضافه کنید تا وقتی خمیر به حد نرمی مورد نظر رسید، مابقی آن را اضافه نکنید و خمیر شما خیلی شل نشود.
- سطح تخته آشپزخانه را کمی پودر خاک قند بریزید و خمیر را آنگونه که در ویدئو نمایش داده شده لوله کنید و برش دهید.
- اگر خمیر چسبناک بود، پودر قند بیشتری بریزید.
- تکه های خمیر را داخل خاک قند بغلتانید.
- در مرکز شیرینی ها، مربای پرتغال بریزید.
- شیرینی ها را در فر با حرارت 200درجه به مدت 15-10 دقیقه قرار دهید.
نوش جان
لینک مشاهده ویدئو در یوتیوب: https://www.youtube.com/watch?v=EMaMis1x9k4